Blogia ei ole hetkeen päivitelty, johtuen siitä yksinkertaisesta syystä, ettei ole oikein tapahtunut mitään mainitsemisen arvoista. Agility on ollut tauolla, ollaan sen sijaan käyty ahkerasti uimalassa. Eilen viimeksi. Ilman videokameraa :/ Seuraava vuoro buukattu sunnuntaille, sinne mä lupaan ottaa sen pahanilmanlaitteen mukaan.

Uinti on itse asiassa ollut oikein hyvä vaihtoehto harrastaa näillä keleillä. Ei oikein tuo tassu kulje lenkeillä normaaliin tahtiin, mutta uimalassa sitäkin rivakammin. Ja tuolla uimalassa se uinti on tosi tehokasta verrattuna meidän koiruuksien luonnonvesissä uintiin. (Lisäksi meillä on huusholli sekaisin, kun alakertaa remontoidaan - onpahan edes jotain kivaa karvakuonoille sen kaaoksen keskellä.)

Lauantaina oli kerhon hallituksen kokous. Kiitoksia Tiinalle emännöinnistä ja herkuista. Syömisen ohessa käytiin ihan asiaakin läpi. Niistä tietoa sitten kerhon nettisivuilla hieman myöhemmin. Tänään on seuran agilitytoimikunnan kokous koskien seuramme järjestämiä virallisia kisoja elokuun lopulla. Ennen kokousta olisi tarkoitus laittaa palkintopussit kuosiin ja toivon mukaan ehtiä hieman treenailemaankin. Lyhyesti, koska hothothot taitaa olla.

Neljä työpäivää jäljellä ja sitten koittaa vihdoin se ansaittu loma! Ekan viikon alku menee remppaa viimeistellessä ja sitten kutsuu mökki. Tosin Nepalla jää mökkeilyt väliin, se kun lähtee kasvattajan mukana Liettuaan yrittämään sitä vikaa cacibia. Peukut siis pystyyn! Me Elsan kanssa suunnataan löhöilemään ja otetaan Elsan äippäkin mukaan hyttysten syötäväksi. Kasvattaja kyllä luulee lähettävänsä mamman korkean paikan leirille ennen erkkaria ja Maailman Voittajaa, mutta katsotaan, jaksetaanko me niin hirveesti urheilla. Paitsi uida tietty!

Mökkeilyn jälkeen onkin luvassa se koiramainen viikko: ensin vähän kehäsihteerihommia rhodesiankoirien erkkarissa, sitten meidän erkkari ja lauantaina lopetetaan Nepan näyttelyura "huipulle" Maailman Voittajassa. Illalla juhlitaan kera läheisten näyttelykamujen Nepan valiobileet. Niitä valiokakkuja kun ei ole tullut hirmusti tarjoiltua, niin nyt sitten kaikki kerralla.

Valiokakusta puheenollen - ystävällisenä kutsuna ilmoitan kaikille torstaina erkkarissa päiväänsä viettäville: tervetuloa kakulle, kahta plaatua tarjoilemme jahka pahin kehäruuhka on ohi!

Nepalla on taas hormonitoiminta huipussaan, vaikka juoksuista on jo yli kolme kuukautta. On pesää ja vauvaa, joita välistä hieman agressiiviseenkin sävyyn puolustetaan. Tilanne on mennyt tässä viimeisen puolentoista vuoden aikana vaan huonommaksi. Täytynee todella laittaa mietintämyssyyn hautumaan mahdollinen sterkkaus. Valitettavasti.

Ihanaista viikkoa toivottelee kohta-lomalainen!