Ensi kärkeen mahtiuutisia: Elsa pyöräytti maanantaina aamuyöllä viisi potraa pentua (neljä tyttöä ja yhden pojan)! Tirppa ja lapsoset voivat hyvin. Käytiin eilen katsomassa tuoretta mamaa, hää vaikutti oikein pirteältä ja hoitaa vauvoja hienosti. Seuraava audienssi on lauantaina. Varautukaa kahdeksan viikon penturaportointiin :)

WP_20160524_18_38_57_Pro.jpg

WP_20160524_18_38_51_Pro.jpg

Viikonlopun vietin Tampereella koiratanssin koulutusohjaajakurssilla. Lauantai oli teoriapäivä, jonka lopuksi oli tentti. Pääsin läpi! Nelli oli mukana "kuunteluoppilaana", sillä maksimoin päivän pituuden ja singahdin kurssipäivän päätteeksi Sallan luo treeneihin.

Käytiin läpi palkkausta sekä muokattiin koreografiaa. Neppis ääntelee jälleen aikas paljon, mutta se ei nyt tosiaan ole prioriteetti vaan tekemisen meininki. Ja sitä kyllä piisasi. Muutama uusivanha liike otettiin mukaan ja jätettiin pari tuijottelua laukaisevaa muuvia syrjään. Sunnuntaina pääsen testailemaan, mihin suuntaan ollaan menossa. Kunhan vain muistan kaikki ohjeet.

Sunnuntain kurssipäivä piti sisällään käytännön harjoittelua. Saimme innokkaita harjoituskoirakoita treenattavaksi. Jokaiselle meistä oli edellisenä päivänä annettu aihe, jonka mukaan treeni piti suunnitella. Treeniaika oli 45 minuuttia ja koirakoita oli neljä. Mun aiheeksi osui suhteellisen passelisti motivointi. Jokaisen treenin jälkeen se käytiin yhdessä muiden kurssilaisten kanssa läpi, jokainen kurssilainen tarkkaili vuorollaan tiettyä osa-aluetta. Tämä systeemi oli tosi toimiva, sillä palaute oli kattavaa ja antoisaa. Jokainen sai kehuja sekä kehitysehdotuksia. Itselleni kompastuskiveksi koitui erilaiset motivoinnit, sillä keskityin liiaksi mun ja Neppiksen ongelmakohtiin. Joka tapauksessa läpäisin kurssin ja onnellisena, tuoreena koulutusohjaajana ajelin sunnuntaina kotiin.

Neppiksen kanssa nautitaan kesästä ny!

IMG_1346.jpg

>IMG_1347.jpg IMG_1349.jpg
;IMG_1350.jpg IMG_1352.jpg