Elsa oli eilen ekaa kertaa virallisesti treenaamassa agilityn saloja. Voi sitä intoa! Tehtiin putkea ja hyppyjä (rimat maassa). Kyllä se tenava oli heti kartalla: hauskaa on! Erityisen iloinen olen siitä, että napero palkkautuu lelulla hienosti. Josko Elsan kanssa vältyttäisiin "käsisyndroomalta", joka Nellin kanssa on ongelmana. Eli kun namipalkka tulee kädestä, niin sitä kättä sitten tuijotetaan herkeämättä... Oma vika.

Kotona treenataan Elsan kanssa rengasta sekä 2on-2offia laatikolla, alussa tosin vielä ollaan. Täytynee konsultoida Annea, joka on Popparin kanssa tehnyt mahtityötä tämän aiheen parissa.

Pakko tunnustaa, että sunnuntain kisojen jälkeen ajoin treenikentälle ja kokeilin Nepan kanssa rengasta ja keppejä, koska ne meni niin penkin alle kisoissa. Nelli veti täydelliset kepit kolmesti ja renkaan myös, joten joku ihme juttu sitä sotki siellä hallissa. Ja eilisissä treeneissä esitti kerrassaan mainiota agilitya: keskittyi, oli motivoitunut ja haki esteitä hienosti. Hyvä Nepa, huominen synttärisankari! Täytynee valmistautua "kakulla".