Viime viikolla Elsalla todettiin pissarakontulehdus ja Nepalla silmätulehdus. Siihen kun ynnäsi oman flunssan, niin oli viikko aikas lepopainotteinen. Onneksi lääkkeet auttoivat molempien tapauksessa heti, itse tyydyin nenää niistelemään.

Lauantaina päästiin Nellin kanssa uimaopeksi naapurin cockeri-Sulolle, joka olikin pienestä alkukankeudesta huolimatta kelpo uimari. Sunnuntaina käytiin sukukokouslenkillä Ruotsinkylän metsässä. Mukana oli Elsan ja Nepan lisäksi Sissi-mummo, Inkku-äippä sekä velipoika Albert. Meni ihan extremeksi, kun rämmittiin etsimässä ojanylityspaikkaa -  koirilla oli kivaa :)

koko_k%C3%B6%C3%B6ri5-normal.jpgnelli_allu-normal.jpgkoko_k%C3%B6%C3%B6ri3-normal.jpgkoko_k%C3%B6%C3%B6ri2-normal.jpgkoko_k%C3%B6%C3%B6ri-normal.jpginkku_elsa_allu-normal.jpg
(Kuvat: Heidi Sormunen)

Eilen oltiin Nepan kanssa fyssarilla Aistissa. Kireyttä rintarangassa oli havaittavissa ja oikea puoli oli muutoinkin enemmän tukossa. Saatiin kunnon jumppaohjeet ja seuraava käynti on sitten tammikuussa, jolloin tsekataan, onko jumpasta ollut hyötyä. Treenata ja kisata saadaan normisti.

Huomenna on vihdoin pienen tauon jälkeen treenit Ojangossa ja sunnuntaina olisi tarkoitus kisailla samaisessa paikassa. Perjantai-ilta menee Ullan hyppytekniikkaluennolla ja lauantai-ilta taasen osteopaatti Maaria Kaiperlan luennolla.

Koiramaista menoa - taas!