Joulu meni menojaan ja nyt kohti vuoden vaihdetta! Koiruudet sai hirmusti lahjoja ja näyttää perhepiirissä olevan ensikäden tietoa, että Dentastixit on meillä hittituote. Omia lahjoja puolustettiin irvistellen, jottei toinen vaan pääse osuuksille :)

Paria metsälenkkiä lukuunottamatta tässä onkin muutama päivä lepäilty, joten on hyvä aika suunnata katse ja mieli seuraavaan vuoteen. Tosin ensin suunnataan Hyvinkään koirakylpylään kinkunsulatusuinnille kera sukulaisten. Ja heti vuoden alussa on cairnterrierikerhon hallituksen kokous, jota innolla odotan.

Vuosi alkaa Nepan osalta parilla treenikerralla ja parilla kisoilla. Elsakin pääsee vielä uudenvuodenaattona mukaan treenaamaan, sitten treenikerrat harvenee naperon osalta vähäksi aikaa. Tammikuun lopulla lähdetään tyttöjen reissuun Liettuaan, tavoitteena saada Nellistä Liettuan valio ja Elsalle junnuserti (tai kaksi). Helmikuun alussa matkaillaan Joensuuhun toivoen, että josko nyt saatais Nepasta myös Suomen valio - mutta pessimisti ei pety :) Elsa lähtee turistiksi mukaan.

Helmikuun lopussa tehdään perhereissu Pyhätunturille. Luvassa ulkoilua, ulkoilua ja ulkoilua, jee! Ja toivon mukaan lumisessa maisemassa, kyllä tää etelän musta märkä alkaa jo kyllöttää. Maaliskuussa olisi sitten pari näyttelyä lisää, mikäli sertiä ei aiemmin heru. Ja kesäkuussa lähdetään cockeriseurassa Latviaan, tavoitteena cacib ja Latvian serti. Mikäli ne saadaan ja Suomenkin kierros on tuottanut tulosta, pääsee Nepa näyttelyeläkkeelle. Elsallahan se ura sitten vasta alkaa.

Agikisoissa tullaan piipahtamaan tahdilla kerran kuussa. Treeneissä senkin edestä :) Maaliskuussa saadaan kennelkerhomme jäsenille fysioterapeutti luennoimaan koirien lihashuollosta, kiinnostuneita olikin huima määrä. (Lisätietoa heti vuoden alussa.)

Toivotamme kaikille mitä parhainta Uutta Vuotta! Ja tsempit kaikille räiskintään, toivottavasti sujuu rauhallisesti ja ilman pahempia pelkoja joka turren osalta.