Tiistaina treenattiin sekä Nepan että Elsan kanssa Ojangossa.

Nepan kanssa ei poikkeuksellisesti tehty rataa lainkaan, vain yksittäisiä esteitä ja max kolmen sarjaa. Kontaktit menee oikeaan suuntaan, tosin paljon on vielä työtä. Kepit oli hienot, hyvä Nelli!

Pikku-Elsan kanssa treenattiin kontaktia ja keppejä ohjureiden avulla (vajaalla setillä tietty). Ihan lupaavaltahan toi nassikan meno näyttää, vaikkakin se käy ihan kierroksilla koko ajan. Paras oli, kun oltiin jo lopettelemassa ja siinä kouluttajan kanssa höpistiin, niin Elsa meni ja teki ihan itse kepit oikein. Naurettiin katketaksemme - pois ohjurit vaan, se osaa jo :)

(Keskiviikko olikin jännä päivä, kun olohuoneeseen ilmestyi valkoinen hökötys, josta roikkuu kaikenlaisia kivoja palloja ja nauhoja - kiellettiin koskemasta, pöh! T. Elsa)

Eilen piti olla hyppytekniikkatreenit, mutta olikin omatoimivuoro. Kun mentiin paikalle, oltiin ainoat treenaajat - ihan huippua saada koko hallinpuolikas omaan käyttöön! Olisin tosin ehkä kaivannut jotakuta (esim. Minttua :D ) antamaan opastusta, mutta pärjättiin kuitenkin Nepan kanssa ihan hyvin omine kuonoinemme.

Ekaa kertaa ajattelin palkata Nellin lelulla namin sijaan ja näytti toimivan. Mahtavia keppejä ja kontakteja tehtiin, ihan pakahduin ylpeydestä - eikä ketään näkemässä. Onneksi älysin suht' ajoissa lopettaa - vaaransahan sillä on kun yksinään treenaa, että menee liiallisuuksiin. Lopuksi pistettiin kunnon leikit pystyyn ja Nelli paineli pallo suussa menemään ihan omaa rataa :) On se niin huippukoiruus toi mun Nepa!

P.S. Vaikka joulutauolla ollaankin, tekis mieli mennä tapaninpäivän gambler-epiksiin. Katsotaan, saako idea kannatusta kotosalla ;)