Tää viikko on ollut ihan hirmusta menoa. Yhtään arki-iltaa en ole kotona istuskellut, joten alkaa väkisinkin tulla mieleen, että onkohan toi kalenteri aina välistä vähän liian täynnä...

Koiruuksien kanssa ollaan liidetty pakkasesta huolimatta. Tiistaina vedettiin Elsan kanssa pientä ratatreeniä Ojangossa. Mutkaputki-rengas-hyppy-muuri, hypyn ja muurin väliin piti valssata. Aikas kädessä kiinni tuo tirppa on, mutta vauhtia piisaa ja meni pienen hieronnan jälkeen ihan kivasti. Treeneistä suunnattiin Nepan fyssarille. Petran mielestä jumpat on tehonnu hyvin, tosin vieläkin pitäisi saada vahvistettua syviä lihaksia. Eli jatkamme samaan malliin. Treenata ja kisata saadaan normisti.

Tänään oltiin sitten Nellin kanssa hyppytekniikkatreeneissä. Kaksi ekaa harjoitusta tehtiin ihan tekniikkatreeniä ja sitten lopuksi ratatreeniä. Tekniikassa on Nepalla vielä paljon petraamista. Ja tänään ei tuo ratatreeni oikein ottanut sujuakseen: kepit mentiin ohi niin että vilahti ja kontaktissa petti jarru. Okserit sujuivat parin uusintaoton jälkeen hienosti. Itse yritin hioa vekkiä ja vastakäännöstä.

Lauantaina kisoihin. Eka startti klo 7.30, plaah. Pitäkääs peukkuja, josko saatais se nolla heti, niin päästään kotiin jatkamaan unia ja ansaitulle kisatauolle :)

Ja hiphei, talvi on täällä! Kyllä sitä odotettiinkin.