Ei mennyt flunssa ohi ja jäi koko viikon treenit väliin. Onneksi löytyi tuuraaja tuonne hyppytekniikkaan, sen verta tyyristä lystiä on se. Lauantain cairn-treeneihin en enää onnistunut ketään löytämään, mutta toisaalta, muut treenarit saivat enemmän aikaa.

Lähdettiin kasvattaja-Heidin kanssa lauantai-iltapäivänä kohti Joensuuta ja sunnuntain ryhmänäyttelyä. Odotukset olivat korkealla, sillä tuomari Maija Mäkinen on aiemmin Nellistä kovasti tykännyt. Matka sujui lopun lumisateesta huolimatta hyvin ja päästiin hotelliin juuri parahaksi katsomaan illan Putousta :)

Aamulla oltiin jo kärppinä puoli yhdeksän jälkeen näyttelypaikalla, joka osoittautui ihan karmeaksi: raviradan päärakennus, jossa 5 x 5 metrin kehät ja tilaa kymmenelle häkille. Oli siis todella ahdasta ja kaikkien mieli enemmän tai vähemmän mustana järjestelyistä johtuen. Emme ymmärtäneet, miksi esimerkiksi metsästyskoirat piti esittää sisällä pienissä kehissä, kun ulkona olisi ollut loistavasti tilaa sekä esiintyä että olla. Tätä ihmettelivät monet muutkin, mukaan lukien ko. koirien omistajat. No, tietääpähän välttää tuota paikkaa seuraavalla kerralla.

Väiski ja Nelli saivat molemmat Maijalta EH:t eli sertin metsästys jatkuu :) Kotimatka sujui joutuisasti (ja lähtö kävi niin äkkiä, että unohtui Nepan arvostelukin. Onneksi Kirsi lupasi sen ottaa matkaan eli kiitoksia sinne suuntaan!). Seuraavaksi taidetaan suunnata Jämijärvelle onnea kokeilemaan.

Tällä viikolla (jos olo nyt kohenee) olisi tarkoitus treenailla Nepan kanssa tiistaina ja Elsan kanssa torstaina. Viikonlopuksi luvassa (työ)matkaa Rovaniemelle. Mukavaa viikonalkua!