Niistä se taas viikonloppu koostui. Lauantaiaamuna tosiaan startattiin pirteänä(?) Merjan kanssa klo 05.00 kohti Jämijärveä. Nepa ja Väiski näyttivät siltä, että saaks jäädä kotiin. Matka sujui nopeasti kuulumisia kertoillessa puolin ja toisin.

Cairnit arvosteli Tuula Savolainen. Oikein miellyttävä ja asiantunteva tuomari mielestäni, löysi Nellin parhaat ja vähemmät-parhaat puolet. ERI ja luokkavoitto tuli, mutta SA jäi saamatta. Uutta matoa siis koukkuun ensi lauantaina Savitaipaleella.

Tänään oltiin BATin agikisoissa Ojangossa. Ei juuri kerrottavaa. Oli jo alun alkaen tunne, että höh. Ekalla radalla sössin koiran itse väärään päähän putkea. Tokalla radalla sössin heti alussa koiran ohi esteen, kun yritin liikaa kikkailla. Olis pitänyt vaan mennä toiselta puolen, kun tiedän, kuinka kontaktihakuinen Nepa on. Noh, nyt alkaa ainakin kuukauden kisatauko. Ja mentaalitreeni. Sitten paluu kisa-areenoille - uudella asenteella ja onnistumisen meiningillä!

P.S. Elsa on kasvattajalassa hoidossa ja Nepa nauttii laatuajasta perheen miesväen seurassa alkuviikon, kun mamma käy pyörähtämässä keväisessä Pariisissa.