Pääsiäinen suhahti liian nopeasti. Vielä olisi ollut halua lenkkeillä ilman aikatauluja ja nauttia superhienoista keleistä. Ja jotain projektitoimintaa olisi kotihommienkin muodossa ollut.

Elsa sai 1-vee rokotuksen keskiviikkona ja samalla pääsi kiusaamaan velipoika-Allua ja sisko-Maddea. Saimme lääkäriltä kehut Elsan hienoista reisilihaksista :) Perjantaipäivä vierähti Viikin Gardenian mätsärissä, jossa olimme neljän koiran voimin - Elsan ja Nepan lisäksi Inkku ja Kerttu. Harjoitusta saatiin, menestystä ei. Illaksi kirmattiin kasvattajan herkkupatojen ääreen, taisi siinä vähän herkkuja saada Nepa ja Elsakin.

Sunnuntaina vierailimme Nepalle aina niin mieluisassa paikassa, vanhempieni luona. Nellillä ja iskällä on ihan omat jutut - joskus mietin, että iskä pärjäisi varmaan hienosti Nellin kanssa tokossa, sen verta intensiivistä on seuraaminen.

Eilen kävimme aamu-uinnilla Hyvinkäällä Väiskin ja Taikan kanssa. Loppupäivä meni takapihalla auringossa lötkötellessä ja naapurin Sulon lahjoittamia luulastuja nakerrellessa. Välillä joutui käväisemään vesikupilla - raskasta on tää cairnin elämä!

Tämän viikon ohjelmassa osteopaatti, omatoimitreeniä sekä Elsan juoksukontaktiseminaari. Aurinkoa kaikille!

Muoks* Meinasi unohtua tärkein. 
Super-isot onnittelut ja rapsutukset päivän synttärisankareille eli Nellin lapsosille, jotka tänään saavuttivat 2 vuoden iän!