Näin se vaan tämäkin viikko vierähti arjen osalta. Ihanaa, aurinkoinen viikonloppu edessä! Uutta puhtia on paukannut monesta suunnasta.

Tiistainen osteopaatti antoi ensimmäiset hymyn ja ilon aiheet, sillä Maaria kehui kovasti tehtyä työtäni Nepan kanssa. Takaosa on parempi kuin viime kerralla, tosin vieläkin se vasen puoli on heikohko. Etuosa on niin hyvä ja elastinen kuin olla vain voi. Elsa käytiin läpi pikaisemmin ja tirpan fysiikka on mitä mainion. Seuraava osteopaattisessio on varattu syyskuulle ja siinä välissä käydään Nepan kanssa fyssarilla ja Elsan kanssa hierojalla.

Eiliset aksatreenit Elsan kanssa levensivät virnettä entisestään. Tirppa on kyllä tykki, kunhan saan vain keskittymään oikeisiin asioihin. Eka harjoitus piti sisällään eteen-treeniä, jossa hyppy-hyppy-putki-hyppy. Lähdettiin palasista liikkeelle ja nopeasti Elsa tajusi, mitä haetaan. Parin makustelun jälkeen turri veti koko setin lelun innostamana. Wautsi, mikä vauhti! Tämän harjoituksen jälkeen lelupalkka kärsi inflaation ja siirryttiin namipalkkaan keppitreeneissä. Molemmilta puolilta käsiohjauksella mentiin ja sujui hyvin. Nyt pitää aloittaa myös verkkotreenit, jotta tulee molempia tekniikoita käytettyä ja näin kepitettyä monipuolisesti. Vikaksi tutustuttiin puomiin: ensin alastulo ja sitten koko puomi. Vähän Elsalla aluksi puntti tutisi, mutta rohkea rokan söi.

Huomenna mennään Elsan kanssa juoksukontaktiseminaari-päivään Nauravaan Koiraan Riihimäelle. Olimme siis superonnekkaita, että Iida Vakkuri valkkasi juuri meidät yhdeksi koirakoista, sillä käsittääkseni halukkaita oli jonoksi asti. Toivon, että päivä on mielenkiintoinen, antoisa ja saamme hyvät eväät Elsan kontaktitreenaukseen. Raporttia pukkaa sunnuntaina.

Annen opastamana (kiitoksia kovin) lukaisin Agi.fi -lehdestä jutun koskien intensiivistä nuuskuttelua treeneissä. Poimin itselleni sopivat vinkit korvan taakse. Mutta niitä ei sitten eilen tarvittukaan, koska Elsa ei nuuskinut maata lähes ollenkaan koko treenisession aikana. Olikohan joku onnenkantamoinen lie... Vinkit siis tallessa vastaisuuden varalle.

Samalla, kun perehdyin tuohon nuusku-juttuun, silmiin osui myös Teemu Linnan juttusarja yksinkertaisesta agilitysta. Ai että tuli mieleen iloa ja uutta motivaatiota. Varsinkin, kun ollaan Nellin kanssa oltu nyt pitkällä kisatauolla, eikä olla juuri treenattukaan. Ensi tiistain harkoissa sitten kyllä tykitetään - ilolla, vauhdikkaasti, rennosti, simppelisti ja nautiskellen! Sovittu. Ja hei agicairnistit, kertokaa nyt jotain vielä Teemun vetämästä agi-päivästä. Mun luottoreportteri kun on ollut reissussa :)

Viikonloppu vietetään ihan "tyttöjen" kesken, kun miesväki on reissun päällä. Nepa pääsee lauantaina vanhemmilleni hemmotteluhoitoon. Tarkoitus on ehtiä lenkkeilemään metsään ja nautiskella takapihasta. Tässä vielä pari kuvaa eilisten treenien jälkeiseltä kotimatkalta - ei huono vai mitä?kuva%202-normal.jpgkuva%201-normal.jpg