Viikko on taas vierähtänyt ja vappu takana. Tiistaina oltiin pitkästä aikaa Nepan kanssa treenaamassa ja kyseessä olikin vika hallitreeni tälle keväälle. Kiitos ihana Anja hallikauden huipputreeneistä ja kiitos Maiju & Nina supertreeniseurasta! Jatkamme ulkotreeneillä kotikentällä aina tiistaisin juhannukseen saakka. Sitten on vuorossa kesäloma, joko periaatteessa kestää elokuun lopulle. Saatetaan käväistä välissä ihan yksittäisissä treeneissä tai muuten vaan kentällä höntsäilemässä.

Enivei, tiistaiset treenit tarjoisivat tuttuun tyyliin onnistumisia ja epäonnistumisia. Vauhti oli Nepalla hyvä läpi treenin. Irtosi aika kivasti, varsinkin putkiin ja kontakteille. Kepeillä taas vähän säätöä. Harkkalistalle niisto.

Vappuaattona käytiin pieni metsälenkki sekä pikavisiitti koirapuistoon. Siellä koiruudet pääsivät keskenään telmimään. Vapunpäivänä vuorossa oli uintia. Seuralaisina olivat Elsan sisko Madde sekä ekaa kertaa uimalassa vieraillut Madden "isosisko" Nanna. Otettiin Pian kanssa tietoinen riski Nannan kanssa, koska meillä ei ollut uittajaa varattuna. Riski kannatti, sillä yhden allasvälin jälkeen (remmissä) Nanna hiffasi, mistä on kysymys ja ui todella mallikkaasti. Taas saatiin lisää cairneja uimaporukkaan mukaan. Tosin jos kaikki pääsee samaan aikaan paikalle, täytynee varata pari vuoroa peräkkäin, sillä ei mahduta kaikki kerralla. Madden ja Elsan riekkuminen meinasi karata käsistä, seuraavalla kerralla täytynee harkita remmiuimista tirriäisille...

Huomenna ohjelmassa on TuuKKin epikset, jossa talkootoiminnan ohessa tarkoitus on ottaa Nepan kanssa pari starttia. Episten jälkeen ryntään hippulat vinkuen kotiin tekemään valmisteluja illan vieraita varten. Vanha tyttöjengi koossa pitkästä aikaa. Huippua! Joutuu ehkä kilistelemään skumpalla jos toisellakin - varsinkin, kun se jäi vappuna väliin. Hyvää viikonloppua!