Käytiin Nepan kanssa "salakisoissa" :) Elsa oli kannustamassa. Tällä kertaa siis Orimattilassa PAU:n isännöimänä. Tuomarina oli Esa Muotka.

Ensimmäinen rata vaikutti todella kivalta ja saatiin reilusti aikaa tutustua siihen. Radan pituus 140 m ja ihanneaika 45 s. Nellin kanssa oltiin lähtövuorossa kahdeksansia ja rutiinit ennen starttia sujuivat hyvin (keskittyminen, leikitys ja kävely). Sitten lähtöviivalle ja menoksi. Aivan superrata kaikkinensa, aikakin alle ihanteen. Mutta keinulta tuli se vitonen. Sijoituttiin kuitenkin kakkospallille ja saatiin hienot palkinnot.

Toka rata oli pitkälti ekan kaltainen väärin päin. Muutama este oli vaihtunut / vaihtanut paikkaa. Rataantutustuminen viisi minuuttia, jonka jälkeen ei ollut yhtä levollinen olo kuin ekan radan jälkeen. Ja se sitten kostautui kahtena ohjausvirheenä: yksi hypyn ohitus ja väärästä välistä kepeille. Eli kymppi tuli ja yliaikaa kolmisen sekuntia. Sijoitus kahdeksas.

Kiitos Vilmalle ja siskolleen kannustuksesta, neuvoista ja seurasta! Ja onnittelut Vilmalle ja Kaijalle hienosta ekasta radasta :)

Ekaa kertaa pitkästä aikaa hymyilytti kovin matkalla kotiin. Mun super-Nepa on ihan loistomimmi! Ja hei, me nautittiin :)