Eilen oli Elsan viimeinen alkeiskurssipäivä. Meillä on ollut tosi kiva porukka perehtymässä agilityn alkeisiin. Viimeisen kerran kunniaksi pidettiin nyyttärit.

Ekana treenattiin jo vähän pidempää radan pätkää: hyppy-rengas-putki-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Eka putki oli mutkalla ja tokaan putkeen (suora sellainen) piti ekalla kerralla valssata. Sitten sainkin todella pinkoa Usain Bolttina, jotta ehdin ohjaamaan Elsan putken jälkeiselle hypylle ja siitä kaarroksella vielä viimeiselle hypylle. Tämä harjoitus sujui superhienosti, tirppa oli liekeissä.

Ratatreenin välissä treenattiin keppejä ja keinua. Kepeillä jo hyvä vauhti ja fokus aikas hyvin eteenpäin. Mun täytyy olla huolellinen sisäänviennissä ja muistaa treenata myös verkkokepeillä.

Tokalla ratakierroksella tehtiin samaa pätkää, mutta harjoiteltiin takaaleikkausta tuon suoran putken jälkeen. Se olikin vähän haastavampaa, joskin siitäkin suoriuduttiin. Elsa on niin ässä!

Kiitokset Emilialle tosi hyvästä kurssista sekä kurssikavereille kannustuksesta ja seurasta! Toivon mukaan kaikki saivat kipinän jatkaa agilitya.

Tiistaina oltiin Nepan kanssa seuran treeneissä, jossa tehtiin helpohkoa ja lyhyttä pätkää. Haastoin Nellin kepeillä ja edistin vähän. Ekalla kerralla otti häiriötä ja livisti tokavikasta välistä ulos. Sen jälkeen sujui jo. Eli tätä treenataan jatkossa paljon. Superpositiivinen yllätys oli - meidän kannalta - vaikeasta kulmasta lähestyttävä rengas, jonka Nelli suoritti oikein jokaisella kerralla, ei siis yrittänytkään renkaan muista väleistä. Jes! Eteen-lähetys toimi hienosti. Vauhtia pitää saada edelleen lisää.

Huomenna suunnataan Mintun kanssa Pöytyälle näyttelyyn kera Nepan ja Lucan. Sunnuntaina samalla kokoonpanolla kohti Kotkaa, tosin Elsa lähtee mukaan turistiksi. Toivottavasti vettä ei sada koko aikaa.

Kesäistä viikonloppua!