Taas on laskeuduttu hivenen lähemmäs maan tasoa :) Kiitokset vielä kaikille onnitteluista! Jostain syystä en pääse edelleenkään itse kommentoimaan blogiani...

Perjantaina oltiin Elsan ensimmäisessä hieronnassa. Vähän jänskätti, miten tirppa mahtaa pysyä aloillaan. Eikä se nyt ihan kyllä pysynytkään, mutta saatiin silti homma hoidettua. Kireyttä oli kovinkin takajaloissa, joskaan ei mitään vakavaa. Muskelit olivat kuulemma myös aikas suuret, Elsa siis käyttelee pomppulihaksia ahkerasti.

Lauantaipäivä hurahti seuran näyttelytreenipäivässä, jossa olin Elsan kanssa treenaamassa. Taas mentiin nenä maassa, mutta sitten hokattiin vaihtaa hihna toisenlaiseen, minkä jälkeen alkoi sujua paremmin. Ihan kiva, ajatellen, että ensi viikonloppuna pitäisi esiintyä edukseen Riikassa.

Eiliset yksärit peruuntuivat, joten viikon ekat agilityt luvassa tänään. Yritän ehtiä ennen Nepan varsinaisia treenejä vetämään Elsan kanssa putki-hyppy-keppi-harjoituksia.

Keskiviikkona käväistään siistiytymässä ja torstaina on sitten taas tirpan alkeistreenit. Jo tokavika kerta - apua! Onneksi olen nyt saanut kontaktien harjoitteluun tarkoitetut kehikot, niin päästään niidenkin kanssa tositoimiin.

Perjantaina startataan kohti Latviaa. Hui, kun jänskättää sekin! Mikäli siellä menee kaikki putkeen, voin täydestä sydämestä nöyränä todeta, että onpa huikea kahden viikon jakso takana. Peukut ja tassut pystyyn siis!

Ihanaista viikkoa kaikille!

P.S. Ulkomaanura agilityssa korkataan heinäkuun alussa. Ilmosin meidät Pärnussa järjestettäviin agikisoihin, ettei mene ihan misseilyksi. Me kun ollaan Nepan kanssa reissussa muutenkin turistiluokassa :)