Heti kärkeen toivotan rauhaisaa juhannusta! Me lähdetään möksälle myyräjahtiin ja otetaan pitkät kalsarit ja pipot mukaan - sen verran viileetä on luvassa. Koirien kannalta tietty kiva, mutta olisin kyllä itse halunnut pulikoimaan. Mutta jos lämpöasteet on kymmenen pinnassa, ei toivoa, että meikäläinen kastautuu muuhun kuin saunan vesiämpäriin.

Maanantaina oltiin Emilian luotsaamissa treeneissä. (Se videokamera taas köllötteli lipaston laatikossa.) Oma olo oli ihan off, mutta koiruudet vetivät hyvin. Nepan kanssa tehtiin kokonaista rataa ja tirpan kanssa pätkää.

Radan alku oli itselleni hankala, sillä tokalla esteellä niisto olisi ollut poikaa. Mutta koska en siihen taivu, tein kahta versiota: pyöritystä ja kierrätystä/valssia. Emilia kellotti, ei suurempia eroja tyyleissä. Kontaktit ei menneet ollenkaan niin kuin on treenattu, mutta katson peiliin. Liikaa olen lipsunut. Pari persjättöä tein varsin onnistuneesti, siitä pisteet mulle. Pääsääntöisesti Nelli oli hyvä, varsinkin kepeillä.

Elsan kanssa tehtiin radan alku- ja loppupätkä. Koirissa on huima ero heti jo lähdössä: Nelliin saan parhaimman vauhdin, kun lähden sen kanssa samaan aikaan. Elsan kanssa taas ei tarvitse enää vauhtia lisätä ja siksi onkin viisainta mennä niin pitkälle kuin pystyy, jotta pysyy tirpan vauhdissa mukana. Kyllä Elsasta tulee aivan huikea agikoira, jos en vaan nyt mitään ryssi. Ne kontaktit pitäisi aloittaa, mutta kun tätä aikaa ei ole liiaksi. Seli seli. Syksyllä viimeistään. Soon lupaus.

Tässä vielä poseeraukset uusien pantojen kera. Huomaa Nellin innostunut ilme.

kuva%2B2-normal.jpgkuva%2B1-normal.jpg