Terveisiä Pöytyältä ja Kotkasta! Taas vietettiin Mintun kanssa laatuviikonloppua näytelmien parissa.

Eilen kutsui Pöytyä. Oli virkistävää vaihtelua, kun ei tarvinnut herätä ihan kukonlaulun aikaan. Tuomarina oli Leila Kärkäs. Nelli esiintyi siis ekaa kertaa valioluokassa Suomen valiona ja hienosti esiintyikin. Tuloksena luokkavoitto SA:lla. Parhaassa nartussa ei sitten enää pärjätty, mutta olen varsin tyytyväinen rähjä-Reetan esiintymiseen. Luca oli ERI:llä luokkansa neljäs. Onnittelut kaikille menestyneille!

Tänään vierailtiin Kotkassa, jossa tuomarina oli Andrew Brace. Luca oli hienosti lukuisten urosten joukossa luokkakolmonen. Nepa sen sijaan ei oikein ollut tänään liikkuvalla tuulella ja sai EH:n sijoittuen luokkakakkoseksi. Hirmusti onnea myös tämän päivän menestyneille! Ja kiitokset oikein mukavasta päivästä piknik-seurueelle, oli ilo tavata. Herkut maistui :)

Se olis enää kolme näyttelyä Nepan kalenterissa: Pori, Cairn-erkkari ja Maailman Voittaja. Sitten Nelli pääsee ansaitulle "eläkkeelle", ellei sitten veteraanina innostuta. Agility on siis meidän päälaji vastaisuudessa.

Elsan piti päästä mukaan Kotkaan tapaamaan uusia kavereita, mutta tirpalla alkoikin juoksu. Onneksi se loppuu ennen kuin Pärnun reissu koittaa.

Näytelmien ohessa seurailin Agilityn SM-kisoja livestreamin ja netin tulospalvelun välityksellä. Joukkuekisassa kouluttajamme Anja ja cocspa Sofi tekivät upean nollaradan. Samoin Emilia ja espves Loukku. Cairneja edustivat Heli ja Buster sekä Minna ja Brädi, joista jälkimmäinen koirakko teki hienoa työtä, vaikkei nollarataa tullutkaan. Ensimmäisten rataa en valitettavasti nähnyt. Onnittelut kaikille itsensä ylittäneille sekä pärjänneille - ensi vuonna olen varmasti paikan päällä katsomassa ja kannustamassa!

Huomenna onkin sitten viikon ainoat agitreenit Emilian opissa. Sen jälkeen alkaa valmistautuminen juhannuksen viettoon. Sitä ennen vielä luvassa päivitykset treeneistä. Jos vaikka muistaisin ottaa sen videokamerankin mukaan.