Terkut helteisestä Pärnusta! Saavuimme sinne torstai-iltana ja majoituimme tosi kivassa, pienessä huoneistohotellissa Green Villassa. Saatiin ihan deluxe-huone, oli pari makkaria, keittiö, olkkari ja yhdeksän neliön partsi. Sijainniltaankin hotelli oli oikein passeli, kymmenisen minuuttia käveli keskustaan ja saman verran rantaan näyttelypaikalle.

Perjantaina käytiin hengailemassa kaupungilla, shoppailemassa ja nauttimassa virvokkeita :) Jalka- ja käsihoidot saatiin myös jokainen, kyllä kelpasi kulkea.

Sitten asiaan. Lauantaina prinssi Albert voitti junioriluokan ja oli ROP-juniori sekä paras uros 2. Eestin junnuvalio sekä Baltian junnuvalio -tittelit siis Allulla plakkarissa. Huikeeta!

Meidän pikku-Elsa oli aivan superhieno tyllerö saaden junnusertin ja ollen paras narttu sekä VSP. Aivan mieletöntä! Tittelit siis suotiin tirpallekin.

ROP oli Mintun Luca, joka esiintyi todella mallikkaasti saaden siis sertin ja cacibin. Hurjasti vielä onnea!

IMG_3262-normal.jpg

IMG_3269-normal.jpg IMG_3009-normal.jpg

 

 

 

 

 

 

Nepan kanssa käytiin viereisellä kentällä korkkaamassa agilityssa sekä kakkosluokka että ulkomaan ura. Päivä oli tosi kuuma, joten olisi voinut jättää vikan startin väliinkin. Mutta koska Nepa näytti ihan energiseltä helteestä huolimatta, otettiin kaikki kolme starttia. Eka rata oli meidän paras, tuloksena aliaikakymppi ja kakkospalli. Hyvä me!

IMG_3278-normal.jpg

Toka rata tyssähti renkaaseen, jota ei tällä kertaa haluttu mennä - ei sitten millään. Kolmas rata oli silkkaa viihdykettä yleisölle (videoitu vaan alkuosa), sillä Virossa ei saa kakkosissa enää käyttää treenitaskua ja mä onneton unohdin hetsauspallon käteen. Jouduin sen sitten jättämään kentän reunalle ja arvaatte varmaan, mitä tapahtui. Nepa sinkosi lähtökäskyn saatuaan ulos kentältä palloa etsimään. Ratatyöntekijä heitti sen minulle, mutta Nepa ei sitä nähnyt. Aikansa otti ennen kuin sain Nepan huomion ja koiruuden radalle. Hyllyhän siitä tietty napsahti - mutta voi pojat, oli kivaa!

Illalla juhlistettiin menestyksekästä päivää hyvällä ruualla ja juomalla kera Mintun ja ja Hossen sekä Hannen ja Jussin. Futistakin yritettiin vielä silmät ristissä katsoa, mutta luovuttamaan jouduttiin.

Sunnuntaina koitti päivä uusi. Meidän kehä oli vasta iltapäivän puolella, joten saatiin rauhassa heräillä ja pakkailla. Ja tehtyä taas kunnon aamulenkki ennen täyshellettä. Kaupan kautta ajeltiin näyttelypaikalle, josta löydettiin varjoinen paikka katsomon edestä.

Albert oli jälleen urosten junnuluokan paras, lisäksi myös paras uros ja VSP!  Elsa oli ROP-juniori ja paras narttu 3 ja pääsi siis ryhmäkehäänkin. Vaikka tirppa jaksoikin hienosti, ei sieltä tullut menestystä. Mutta siitä viis, aivan huikea reissu oli tämä! Suurkiitokset fantsulle matkaseuralle - olette ihkuja <3

IMG_3648-normal.jpg