Maanantain treenit Emilian luona eivät menneet ihan putkeen. Siis omalta osaltani. Koirat vetivät kyllä hyvin.

Mun valssit on siis onnettomia, aina myöhässä, tai ainakin ne valuu. Emilia piirsi ihan viivan, mitä en saanut ylittää ja se auttoi. Mutta kisoissa tuskin saa piirustella apuviivoja :)

Tässä eka video, jossa näkyy valssin valuminen hienosti sekä mun ylimääräiset steppaukset kautta radan. Tässä toka video, jossa valssi jo parempi. Itse tsemppasin niin kovin, että käskytin Nepaa komennolla "valssi". Kolmannessa videossa viimein onnistuin jonkinlaisessa jaakotuksessa, vaikka ei nyt ihan mallikelponen suoritus ollutkaan.

Myös Elsa pääsi radalle. Tirppa on kyllä huomattavasti nopsajalkaisempi kuin Nepa. Elsan ekassa kuvaaja vähän häiriköi :), mutta muutoin ihan kiva. Tokassa meikä taas steppaa valssilla ja kolmannessa näkyy jo lievä motivaation puute.

Ei oikein meikäläiseltä irronnut ei. Mutta taas on suunta vain ylöspäin. Onneksi on hienot koirat, joilla on mukava mennä. Ja tietty terveet koirat.

Tänään Elsa pääsi hierontaan. Muutoin varsin vetreä, paitsi takatassut edelleen jäykät. Pomppu-tirppa.

Viikonloppuna kisaillaan Pärnussa, Elsa näyttelykehässä ja Nepa agilityssa. Kakkosluokan neitsyys korkataan, eikä ollut startteihin tunkua, vain pari kanssakisaajaa mineissä. Meillä on kolme rataa, kaksi agia ja yksi hyppäri. Elsasta yritetään leipoa Eestin juniorivalio, samoin veljestään Allusta. Pitäkäähän peukkuja! Palaan asiaan maanantaina.