(Ensin superupeita näyttelykulumisia ja sitten otsikon asiaan.)

Nepa oli kasvattajan matkassa Liettuassa viikonloppuna yrittämässä sitä vikaa cacibia. Ja sehän tuli heti ekana päivänä! Nepparista tuli siis kansainvälinen muotovalio - aivan huikeeta! Oon niin iloinen, varsinkin kun "olin jo Nellille luvannut", ettei Maailman Voittajan jälkeen tarvitse enää kehään mennä. Toisena päivänä Nepa vielä varmisteli titteliään ollen ROP. Kiitos Heidille, lauantaina juhlitaan :) Huomenna siis suunnataan Hämeenlinnaan erkkariin, muistakaahan tulla kakulle.

Sitten asiaan. Terkut mökiltä! Elsan kanssa mentiin mestoille perjantaina. Tirppa oli niin onnellinen, kun sai kirmailla mökin mannuilla - tosin ei jättänyt mua juuri näköpiiristään ja pysyi hienosti hollilla. Lauantaina vietettiin parisen tuntia mustikkametsässä, hyvin on Elsukainen oppinut syömään mustikoita suoraan puskasta :)

Sunnuntaina saapui vihdoin Nelli, jolla olikin jo takana parisen tuhatta kilsaa autossa. Voi sitä riemua, kun Nelli pääsi takaloosterista vetämään hepulirinkiä Elsan kera! Pahimman energiapurkauksen jälkeen lähdettiin uimaan ja se olikin taas mieluisaa puuhaa, hellettä kun piisasi. Yöt nukutti hyvin, kun päivät puuhasteli leikkien, uiden ja myyriä metsästäen.

Kun kotiinlähdön aika koitti, tyypit suorastaan jonottivat autoon - joko väsymystään tai sitten pelkäsivät jäävänsä kyydistä. Oli miten oli, kuorsausta on kuulunut tasaiseen tahtiin ja jatkuu edelleen. Korkean paikan leiri kuittaa.

On kyllä mahtavia otuksia noi mun karvanopat <3