Seuran talkoissa aherrettiin lauantaipäivä. Kyllä kannatti, sillä saatiin agilitykontti varsin hienoon järjestykseen. Omasta puolestani vielä kiitos kaikille talkoolaisille! Ennen talkoita treenailin Elsan kanssa 2on2off-laatikkoa ja Nepparin kanssa rallytokoa. Molemmat koiruudet olivat tosi päteviä, tosin en ole ihan satavarma, onko Elsalla oikeesti hajua, mitä se tekee. Mutta edistystä kuitenkin tapahtui.

Eilen oli todellinen puuhapäivä. Aamutuimaan laitoin laminointikoneen laulamaan ja sain kaikki rallytokokyltit kuosiin. Sitten startattiin kohti uimalaa. Pulikointi sujui yllättävän hyvin siihen nähden, että Elsa ja Nepa eivät olleet kanssauimareita juuri aiemmin tavanneet. Snautseri-Rico sekä cairnit Luca ja Taco keskittyivät hienosti omaan uintiinsa, eivätkä olleet tylleröistä kovinkaan kiinnostuneita. Elsa paahtoi ympäri allasta aina kun silmä vältti eli lisää treeniä tirpalle. Nelli ui hyvin, kunhan joku vaan heitti lelua (eikä Taco päässyt sitä voihkimaan).

Illansuussa aloitettiin sitten rallytoko virallisesti. Taina oli tehnyt meille aloittelijoille alokasluokan radan, jota päästiin kukin pari kertaa kokeilemaan. Pakko myöntää, että vaikka silloin joskus Nepan kanssa toko-kurssilla hammasta purtiin, niin kyllä siitä on tässä lajissa hyötyä. Taina antoi hyviä vinkkejä sekä kotiläksyjä.

Tällä viikolla kotitreeninä on eteen-asennon sekä saksalaisen (vasen täyskäännös) hionta. Nelli tuppaa jäämään tuossa edessä aina vähän vinoon ja jostain koiruus oli nyt keksinyt tuohon jälkimmäiseen jonkun hienon piruetin, joka sen oli aina heitettävä mun selän takana ennen kuin jatkettiin matkaa. Onneksi Taina tämän huomasi, että saadaan homma mahdollisimman pian takaisin uomiin.

Treenit olivat tosi onnistuneet ja seura ihan parasta! Meidän kanssa siis harkkailemassa olivat Maiju & Santtu, Taina & Ransu (jotka jo mestariluokassa paahtavat), Antti & Rölli sekä Minttu & Taco. Joukosta puuttuivat Merja & Väiski, jotka ovat mukana ensi kerrasta alkaen. Ja kyltit sekä kyltinpidikkeet toimivat hienosti. Tästä lajista voin todeta, että ostan ja maksan.

Huomenissa on vuorossa huoltotoimenpiteitä, kun suuntaamme osteopaatille. Toivon mukaan saadaan yhtä hyvää palautetta kuin viimeksikin.