Normiviikko. Ei vapaailtoja arkena. Jatkuvaa tassupyykkiä. Agia, rallya, trimmausta ja hierontaa. Selvittiin.

Maanantaina Neppari veti rallya kokonaisen radan merkeissä. Tehtiin rata läpi pariin kertaan ja kanssatreenarit antoivat vinkkejä. Jotenkin pitäisi saada vielä jämptimpää otettaa tuohon harkkaamiseen, enempi johdonmukaisempaa treeniä. Täytynee konsultoida noita viisaampia rallisteja, jotta kuinka ne treenaa. Enivei, Nelli oli hyvä: innokas ja tekee, mitä pyydetään.

Heti perään liidettiin Elsan kanssa. Rata oli pitkä kuin nälkävuosi ja vaikea(kin), joten otettiin vain alkupätkä. Näin ollen treenattiin takaakiertoa, putkeen lähetystä sekä persjättöä, jossa koiran oli tarkoitus hypätä eka hyppy edestä ja seuraava takaa. En uskonut kouluttajaa, että onnistuttais moisessa, koska riskinä oli, että Elsa ryntää hyppyjen välistä. Mutta kun kuuntelin ohjeet ja luotin sekä koiraan että itseeni, niin jopas toimi. Onnistumisen riemua ja iloa! Lopuksi tehtiin hypyn kautta pussi takaaleikkauksella, meni putkeen. Eiku pussiin. Eli niinku elokuvissa. *iso hymynaama*

Keskiviikkona jatkui trimmausharkat vol 2. En tainnut vieläkään häikäistä Raunia taidoillani, mutta ainakin rinnan trimmaamisesta sain (lähes) kiitettävän. Neppari kiitti ainoastaan siinä vaiheessa, kun homma oli ohi. Parka, mun koekaniini.

Eilinen ilta paranneltiin maailmaa koirahierojalla. Kahden tunnin aikana Katja hieroi siis koirat ja - mikä tärkeintä - toimi taas mun terapeuttina. Virkistävää kaikille :)

Koiramenot viikonloppuna: perjantaina ei mitään, lauantaina Elsan agitreenit, sunnuntaina ei mitään. Fantsua! Nautinnollista viikonloppua toivotellaan me.