Synttärit juhlittu ja paluu treenien pariin tapahtui sunnuntaina. Minttu oli jälleen mua ja Elsukkaa koutsaamassa. Ekaksi tehtiin lähtötreeniä takapalkalla. Sujui aikas kivasti, kunhan mä muistaisin ottaa välillä jotain uutta ekstrahyvää namia tavan-Frolicsien tilalle. Sitten vuorossa oli keppitreeniä osana pientä radanpätkää, josta saatiin vauhtia. Pari kertaa tirppa veti jälleen ohi sisäänmenon, mutta korjasi nopeasti ja upeasti. Saatiin monta onnistunutta suoritusta, joten lopetettiin keppiharkat siihen. Homma jatkui kontaktitreenillä, jossa otettiin vähän takapakkia ja lyhennettiin välimatkaa. Tällöin saatiin jo kivasti sujumaan. Pari harkkaa myös puomin alastulolla, hyvin meni, vaikka väsy jo painoi. Kaiken kaikkiaan hyvät treenit.

Lauantaipäivän siis vietin Tampereella, ensin kerhon hallituksen kokouksessa ja sitten vuosikokouksessa. Jälkimmäisessä oli yllättävän vähän porukkaa paikalla, suhteessa kerhon jäsenmäärään. Ilmainen lounaskin oli tarjolla, mutta siltikin osallistujia vain kourallinen. Kokous meni nopeasti ja jännitysmomentin toi uuden hallitusjäsenten valinta. Lähes samalla kokoonpanolla jatketaan, yksi jäsen vain vaihtui. Lauantai-ilta juhlittiin omia ja Nepan synttäreitä pienellä porukalla. Myöhään. Kivaa oli, vieläkin naurattaa!

Maanantaina missattiin Nepparin kanssa rallytokotreenit, koska mammalla on koulutusviikko ja sen takia päivä venyi myöhempään. Tirpan agitreeneihin ehdittiin. Tehtiin rataa, jossa ideana oli treenata käännöksiä ja rytmitystä. Olin tosi tyytyväinen harkkoihin, saatiin paljon irti ja opin taas uusia juttuja Elsan kanssa työskentelyyn. Radalla oli vain putki ja hyppyjä, tälläiset treenit sopivat meille erinomaisesti, ei tartte liikaa pohtia.

Eilen oltiin pilkkopimeällä metsälenkillä Heidin, Sissin ja Inkun kanssa. Eipä ollut muita liikenteessä. Aivan superihanaa ja rauhoittavaa päästä kaikesta melskeestä rauhaan ja hiljaisuuteen. Neppari ja Elsa järjestivät mulle pikku-yllärin ja kävivät jossain kieriskelemässä lenkin päätteeksi, päästiin pesuhommiin kotona. Yäk.

Tänään uimaan, perjantaina aksailemaan ja sunnuntaina luolille. Täällä ei käy aika pitkäksi :)