Viime viikko oli vähän epäonninen Nepparille. Keskiviikkona jouduttiin käymään päivystyksessä poistamassa lasinsiru anturasta. Onneksi siru oli pieni, eikä se ollut mennyt syvälle, joten aikas lailla säikähdyksellä selvittiin. Anturassa ei näkynyt mitään jälkeä, mutta suojattiin sitä kuitenkin pari päivää tossulla. Saatiin myös varuiksi antibioottiresepti, mutta sitä ei tarvittu - siis vielä tässä vaiheessa.

Nimittäin lauantaina huomasin Nepan kuonossa taas sen puolentoista vuoden takaisen paiseen, joka puhkesi. Eikun siis sitä antibioottikuuria hakemaan. Tuo pirun patti on ilmestynyt tosi nopeasti, sillä en sitä huomannut ollenkaan aiemmin. (Patti siis leikattiin kesäkuussa 2013, mutta näemmä turhaan.)

Sitten iloisempiin asioihin. Torstain uinnit polskittiin vajaamiehityksellä, mutta se ei tahtia haitannut, pikemminkin kiihdytti. Uitin hihnassa molemmat koiruudet ja yllättävän hyvin sujui, vaikka välillä eri tahtiin mentiinkin.

Lauantaina liidettiin Elsan kanssa Mintun opissa. Elsan kepit on kyllä huikeet: otettiin ne osana radanpätkää, jossa alkusuora ja mutkaputken kautta kepeille. Aivan supehienosti haki kepit, eikä välittänyt mun tekemisistä taaskaan mitään. Tästä rohkaistuneena poistettiin keskeltä kaksi verkkoa. Sama lopputulos: tirppaa ei todellakaan hetkauttanut verkkojen puuttuminen, tykitti tuttuun tyyliin targetille. I'm so happy! Samassa treenissä tuli harkattua myös lähtöjä, jotka takapalkalla sujuivat ok. Sen sijaan pientä epäröintiä oli hypyissä, eli hyppytekniikkaa treenaamaan mars. Lopuksi tehtiin vielä kontaktitreeniä ja sitä pitää nyt ahkerasti tehdä myös kotona, jotta vahvistuu. Sama juttu renkaan kanssa.

Sunnuntai oli Nepparin päivä. Lähdettiin kimppakyydillä Merjan ja Väiskin kanssa Dream-Team Areenalle koiratanssin pyörteisiin. Salla Haavisto piti meille cairnisteille aivan mahtavan hienon treenipäivän ja olin täysin myyty sekä lajiin että kouluttajaan. Ja niin oli Nellikin - hauskaa nääs oli! Mukana menossa olivat myös Minttu ja Luca, Minna ja Raimo & Brädi sekä Kata ja Kira. Kiitos tuhannesti teille hauskasta päivästä!

Aloitettiin Nepan kanssa treenaamalla sitä jo aiemmin mainitsemaani The Temppua eli että Nepa hyppää mun selän päälle. Ei se ihan mennyt kuin elokuvissa, mutta onnistumisia tuli. Harkattiin myös jalkojen välistä pujottelua, käsien välistä hyppäämistä, jalan yli hyppäämistä sekä näpyjen antamista. Viimeksi mainittu oli Nepparille hankalaa, ei millään tajunnut, mitä haetaan (kuten kuvasta näkyy). Mutta Sallalla oli tähänkin konstinsa, joten kyllä tämäkin temppu vielä onnistuu. Harjoitus tekee mestarin.

IMG_0051.jpg IMG_0057.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Musiikiksi olin meille valinnut Van Halenin Jump-kappaleen, joka oli Sallankin mielestä hyvä. Testattiin vähän rytmiä ja mietittiin alustavaa koreografiaa (sekä mun kostyymia, mikä aiheutti naurukohtaukset, kun kuviteltiin mut kasaritrikoissa ja hikipannassa).

IMG_0067.jpg

Loppuun terveiset Pariisista, missä olen tämän viikon työn merkeissä. Kotitreenit jää siis viikonlopulle, jolloin on tarkoitus myös vierailla messarissa sekä käydä Elsan kanssa treenailemassa. Ehkä otan Nepankin mukaan tanssitemppuja harkkaamaan. Neppari on mun reissun ajan kotimiehenä ja Elsa pääsi Maijun laumaan hellään huomaan. Se on kuulemma siellä pistänyt ranttaliksi ja imenyt Salli-paran kaikki mehut, jolloin Sallin agitreenit meni vähän hiljaisemmissa merkeissä, kertoi Maiju.

Palaamme asiaan, kunhan kotiudun. Mukavaa viikkoa kaikille!