Enpä ole viitsinyt teitä kiusata jonninjoutavilla päivityksillä, koska viime viikolla ei tapahtunut juurikaan mitään maata mullistavaa. Paitsi että päätin luopua Elsan ryhmätreenivuorosta kevätkaudella. Syitä oli monia:
a) raha
b) vapaatreenikortti hallille eli pääsen treenailemaan joka tapauksessa
c) priva-koutsi on ihan superhuippu <3
d) vapaavuorolla voin myös treenailla tanssikuvioita Nepparin kanssa

Näin ollen vuoden vaihteen jälkeen maanantai on aina Nepparin päivä ja viikonloput Elsan. Maanantain rallytokossa ajattelin keskittyä myös enemmän koiratanssiin ja temppuihin, sillä innostuimme lajista ihan hurjasti Sallan supertaitavassa opissa. Toivon mukaan saataisiin jonkinlainen vakkarivuoro järkättyä kevätkaudelle.

Viime viikon kotitreeneissä harkkailtiin Nepparin kanssa selän päälle hyppyä, jalan yli hyppyä sekä käsien välistä hyppyä. Homma sujuu ihan kivasti. Kun koitti aika treenata näpyä, tarjosi Nepa kaikki osaamansa temput, mutta ei tajunnut, mitä haetaan. Tästä tuleekin oikea taistelu, jotta saadaan temppu joskus onnistumaan. Haasta terrieri!

Elsan kotitreeneissä saatiin vihdoin opetettua "anna tassu", koska isäni sitä vaati (jotta voi antaa herkkuja). Lisäksi tehtiin laatikkotreeniä, jonka taso vaihteli huimasti.

Lauantaiaamuna käytiin uimassa. Kokoonpanolla viisi koiraa ja kaksi ihmistä. Ei ollut kovin rentouttavaa jälkimmäisille, paitsi sitten kotona, kun karvanopat veti unta pollaan puoli päivää :)

Eilen aksailtiin Elsan kanssa, Mintun opissa. Verkkokepeistä pois kolme verkkoa ja homma toimii, jos palkka heti keppien jälkeen. Mutta jos piti vielä jatkaa esim. yksi hyppy, Elsa oikaisi vikasta vapaasta raosta kohti targettia. Tästä siis opimme, että verkkoja voi poistaa vain suorassa keppitreenissä, muutoin ei kannata vielä hätäillä. Huipputreenit kontaktiharkkoineen päivineen. Nellikin pääsi tykittelemään.

Tänään normi-maanantai. Ihanaista viikkoa ystävät!