Viikko alkoi tuttuun tyyliin rallytokolla Nepparin kanssa. Tehtiin paria radanpätkää ja omatoimitreeninä peruuttamista sekä vauhdin optimointia hypyn ja tunnelin yhteydessä. Nellin keskittyminen on nyt ollut parit viime kerrat ihan hakusessa, hötkyilee ja meuhkaa koko ajan. Liekö johtuu siitä, että ollaan agikentällä ja toinen luulee pääsevänsä tykittelemään. Hyvähän se tietty on, että Neppari on intopuikeena, mutta liika on liikaa. Kisoihin ei siis toistaiseksi tartte haaveilla menevänsä.

Elsan aksassa keskityttiin putken hakuun umpikulmasta. Loppupeleissä tirppa sai juonesta kiinni ja haki putken hienosti jo vähän kauempaakin. Seuraavat treenit tänään, omatoimisesti. Ohjelmassa hyppytekniikkaa, kontakteja sekä keinun katselmus.

Tiistai vietettiin loppiais-mätsärissä Klaukkalassa. Voi järkytys, mikä määrä populaa (ei tietty tullut yllätyksenä) ja miten ei järjestelyt ihan pelanneet toivotusti. Nelli possuili kehässä, Elsalla meni muutoin kivasti, mutta se häntä pitäisi saada terhakammin ylös. Menestystä ei siis tullut, mutta kokemusta sitäkin enemmän.

Eilen oltiin pitkästä aikaa metsälenkillä kasvattajan kanssa. Olipas kivaa. Elsa kiusasi vanhempia, minkä ehti - onneksi, niin sai purettua energiaansa. Nellikin innostui peuhaamaan. Äkkiä uusiksi.

Sunnuntaina ollaan Nellin kanssa tanssin pyörteissä Sallan opeissa. Mukana menossa Minttu ja Luca. Innolla odotan!