Elsan kanssa aksailtiin perjantaina. Koutsi oli onneksi paikalla, sillä saatiin taas uutta näkökulmaa ja oppia. Putken haku umpikulmasta sujuu nyt hienosti, mutta niisto - mun iänikuinen vaikeus - tuotti taas harmaita hiuksia. Kunnes otin Nepan välillä riekkumaan, jotta tirppa sai huilata ja kokeilin sen kanssa. Nyt kolahti nimittäin - mä osasin! Kaikki on taas kiinni ajoituksesta ja Minttu sai mut nyt älyämään, mistä on kyse. Huippufiilis! Elsan kanssa tietty ongelmana on vielä, ettei olla takaakiertoa hirveesti treenailtu eli senkin takia oli vähän haastavaa tirpan kanssa. Mutta nyt siis uudella innolla! Elsa pääsi myös treenaamaan kontakteja, jotka sujuivat tosi hyvin. Hyvä treeni ja parempi mieli - kiitos Minttu!

Olipas jälleen superkiva sunnuntai koiratanssin pyörteissä ja Sallan opeissa. Päivä sujui leppoisissa merkeissä ja uutta opittiin ältsisti!

Meidän koreografia on nyt valmis. Biisinä siis Van Halenin Jump. Nyt täytyy treenata ja treenata sekä opetella pari uutta temppua. Ryömiminen ja käsipujottelu. Eivät ole helpoimmasta päästä, mutta kyllä me opitaan. Edelleen täytyy hehkuttaa Sallaa, sillä niin taitava ope kyllä on ja hänellä on ihan käsittämätön taito lukea koiraa eli miten kullekin kannattaa mitäkin opettaa. Aivan mieletön tanssitunti!

Eilen oltiin rallytokoilemassa Neppari kanssa. Taas pari AVO-luokan radanpätkää treenauksessa, pääosin sujui ihan ok, eikä hirveetä kohkaamistakaan näkynyt. Lopuksi yritettiin harkata tuota ryömimistä - voi hitsi, että on vaikeeta. Ans' kattoo kuin meille käy sen kanssa.

Eilen olin myös Elsan kanssa aksailemassa tuurausvuorolla. Ihan huipputreenit! Tirppa pysyi lähdössä joka kerta, vaikka menin kahden hypyn taakse ennen kuin startattiin. Valssia tuli treenailtua sekä juoksemista ihan urakalla. Lopuksi kisanomainen rata nollatuloksella. Jiihaa - jäi superhyvä fiilis!

Tällä viikolla luvassa on uintia ja aksaa. Keskiviikkona on Elsan silmä- ja polvitarkki, jonne lähden siis mukaan uteliaisuudesta. Viikonloppua vietän koulutusohjaajakurssilla Lahdessa.

Ja otsikkoon viitaten. Nellin C.I.B valionarvo on vihdoin virallisesti vahvistettu eli meidän perheessä on nyt Kansainvälinen Muotovalio. Upeeta!