Uusi vuosi alkoi mahtitreeneillä kera Elsan ja Mintun. Tehtiin ratatreeniä. Käsien käyttö minimissä. Mälsis veti taas urku auki innolla ja hakipa tuo tirppa pari kertaa kepitkin ihan oma-aloitteisesti, vaikken pyytänytkään. Mutta eihän toiselle voi tuollaisesta olla vihainen, hän osaa ja haluaa sen näyttää!

Lauantaina oltiin joukolla polskimassa aamutuimaan. Päikkärit väliin ja illalla hallille. Elsan ohjelmassa oli hyppytekniikkaa, kontaktitreeniä sekä keppiharkkaa. Tirppa loisti erinomaisuudellaan, ohjaajakin oli suht hyvä. Neppari pääsi myös tykittelemään sekä temppuilemaan. Selän päälle hyppy sekä näpyn anto aiheuttivat jopa hetkittäisiä riemunkiljahduksia. Mintun vinkkaamana kokeiltiin uutta juttua: jalkojen välissä seuraamista. Alku oli lupaava.

Eilinen oli koiraa 8 hoo. Aamupäivällä molemmat koiruudet pääsivät Petran fysikaaliseen hoitoon. Nelli osaa relata ja nauttia, taisi jopa torkkuakin. Elsa pysyi paikallaan ehkä sekunnin kerrallaan, onneksi Petra sai tirpan kuitenkin hoidettua ammattiatitoisella otteellaan. Nellin vasen takaosa on hieman jumissa, Elsalla molemmat puolet. Eli kotijumppa on taas palautettava normi viikkorytmiin. Iltapäivä meni Nepparin trimmauksessa ja Elsan siistimisessä - kiitos Rauni! Nelli nuorentui taas hetkeksi :)

Tämän viikon lukkarissa on rallytokoa, agituuraus, match show sekä koiratanssia. Jihuu!