Perjantain treenit ei menny Elsan kohdalla ihan suunnitelmien mukaan. Ei tehty hyppytekniikkaa eikä radanpätkää. Tehtiin keppejä ja keinua sekä kontaktia. Ja ne meni nappiin! Viisi verkkoa oli jo kepeiltä pois (huom. sekä sisäänmenosta että ulostulosta). Wautsi, mikä tirppa! Ihan huippufiilis nähdä ja kokea kehitys ja onnistuminen. Keinulla ei välitä muusta kuin että nami on hollilla oikean suorituksen jälkeen :) Puomi tehtiin jo puolivälistä, hyvin skulaa sekin. Elsa on pop!

Neppari pääsi höntsäilemään. Ja höntsäilikin taas hämmentävän hyvin. Välistä ihan harmittaa, ettei Minttu koutsannut meitäkin silloin, kujn aktiivisesti treenattiin ja kisattiin. Mutta Nepahan on Se Ensimmäinen, jonka kanssa olen lähes kaikki mahdolliset virheet saanut alta pois - toivon mukaan. Nellin kanssa myös treenailtiin perinteisiä tanssikuvioita. Lauantaina päästäänkin treenaamaan koko koreografiaa ihan musiikin tahtiin, jotta ollaan sitten mahdollisimman pihalla sunnuntaina "oikeissa" danssausharkoissa.

Eilen rallyiltiin ja aksailtiin. Elsan aksailussa oli ihan kauhea juoksupätkä, jossa serpentiiniä, takaakiertoja ja välistävetoja. Tirppa oli hyvä, mä en. Tätä täytyy Mintun valvovan silmän alla vetää uusintana.

Huomenna uimaan pitkästä aikaa, superkivaa! Torstaina Elsa lähtee kasviksen mukana misseilemään Nivalaan ja palaa joskus sunnuntain tietämillä. Nepan kanssa siis luvassa laatuaikaa.

18. savuton päivä menossa.