Kerrassan huikean hurja viikonloppu takana!

Elsa oli lauantaina misseilemässä Nivalassa kasvattajan matkassa. Ja voi vinde, miten hienosti misseilikin. Tuloksena ROP, serti ja vielä aivan uskomattoman hienoksi pisteeksi ii:n päälle RYP-3! Ihan superfantsua! Mun Mälsis <3 Lisää hehkutusta tirpan reissusta luvassa myöhemmin.

Nepparin kanssa laatuaikailtiin ensin lauantaina omatoimitanssitreeneissä. Toi koiratanssi on kyllä ihan huippuhauska laji, vain mielikuvitus on rajana ja hupia piisaa kylliksi asti! Tehtiin koreografiaa osissa ja pähkäiltiin puuttuvia palasia sekä käsipujottelua, jonka treenaus on ihan lähtökuopissa. Harkkojen päätteeksi kävästiin "mummolassa" nauttimassa herkuista ja loppupäivä löhöiltiin.

Tänään oltiin sitten virallisissa tanssitreeneissä DreamTeam-Areenalla Sallan opissa. Ja voihan waude, kun meni hienosti! Saatiin koko koreografia pakettiin ja käsipujottelu hyvälle mallille. Ja uskokaa tai älkää, innostuin niin kovin, että ilmoitin meidät Sallan rohkaisemana ensi lauantain tanssiepiksiin! Apua ja hahah :) Tässä videoituna meidän raakile-esitys, josta siis käsipujottelu vielä puuttuu. Siihen nähden, että oltiin ekan kerran tanssitreeneissä viime vuoden lopulla, oon aika ylppis mun Nepparista <3 Pitäkää siis peukkuja meille! Ja lupaan, että saatte nauraa tulevalle kisakostyymilleni :D

Huomenna luvassa on lisää tanssitreeniä Nepan kanssa, aksailua Elsan kera sekä eka koulutusohjaaja-harkkakerta. Jänskää pukkaa! Nyt ootellaan missiä saapuvaksi kotiin reissultaan.