Maanantaina, kun muut rallytokoili, me Nepan kanssa hiottiin tanssiesitystä. Oli havaittavissa ehkä pientä turnausväsymystä, kun kolmatta päivää peräkkäin tehtiin samoja juttuja. Siksipä ei niin harmittanut, vaikka treenit menikin vähän penkin alle. Ainakin meillä oli hauskaa!

Elsakin pääsi aksailemaan. Sitä ennen kuitenkin suoritin ensimmäisen koulutusohjaaja-harkkakertani Maran opeissa. Hyvin meni - tai ainakin sellainen fiilis jäi. Elsan vuoro siis oli vikana ja tirpan kanssa hiottiin takaakiertoa, johon mamman jalat ei taas meinanneet millään osua oikein. Lopussa kiitos kuitenkin seisoi.

Keskiviikkona käytiin metsälenkillä. Onpa ihanaa, kun on taas valoisaa illansuussakin! Metsässä törmättiin Elsan siskoon Maddeen, hauska yllätys :)

Perjantaina oli sitten Nepparin kenraaliharjoitus tanssikisoja varten. Meni vaihtelevasti, pääasiassa hyvin. Lisäksi Nelli pääsi vähän höntsäaksailemaan. Elsan kanssa tehtiin hyppytekniikkaa ja sen jälkeen keppejä hirvittävällä vaikeusasteella. Ei ihme, että vähän stiplailtiin :) Verkkoja jäljellä 4 kpl eli oikeaan suuntaan hivuttaudutaan. Lopuksi hinkattin vielä kontakteja. Hyvä tirppa!

Lauantaina koitti Nepparin ja mun debyytti parketilla DreamTeam-Areenan Ystävänpäivä-koiratanssiepiksissä. Jänskätti ihan kauheesti. Onneksi oli huipputukijoukot - kiitos äippä ja Minttu sekä kisakumppanit Minna ja Kata!

Osallistuttiin startti-luokkaan, jossa oli yhteensä 15 koirakkoa kisaamassa. Meidän vuoro oli kuudentena. Pahin jännitys jäi onneksi kentän laidalle, eikä toi Neppari hirveesti itse asiassa edes meikän jännitykseen reagoi. **Alkuasentoon, musiikki päälle ja eikun JUMP!** Muistettiin kaikki muuvit ja Nelli keskittyi hienosti. Pientä haparointiahan oli näkyvissä, mutta esitys oli meiltä ensikertalaisilta superhieno! Päästiin ihan palkintopallille, kolmansiksi :D

Tässä meidän esitys videoituna, nauttikaa ja naurakaa!

Kiitos vielä erityisesti ope-Sallalle, jonka ansiosta uskallettiin mukaan. Ja saatiin lisää tanssikärpäsenpuremia - tästä on superhyvä jatkaa!

Onnittelut Minnalle ja Raipelle hienosta HTM-ohjelmasta sekä ykköspallista! Ja onnittelut myös Katalle, Helmille ja Kiralle itsensä ylittämisestä!

neppari2_pialahtinen.jpg

neppari_pialahtinen.jpg neppari3_pialahtinen.jpg

Kuvat: Pia Lahtinen