Viime viikko meni muuttopuuhissa eikä aikaa koneen ääressä notkumiselle oikein ollut. Eikä oikeastaan hirveesti mitään raportoitavaakaan. Mutta nyt korjataan asia.

Torstaina olin vallan omin päin aamulla treenailemassa hallilla. Elsan kanssa pysyin suunnitelmassa ja aloitimme treenit hyppytekniikalla (set point ja korkeuden arviointi). Set point meni hyvin ja korkeuden arviointikin, mutta noilla neljän hypyn suorilla Elsa kääntää oikeaa kylkeä edelle. Auttaa hieman, kun pudottaa toisen puolen rimoja alemmas. Kumma juttu tuo on silti, varsinkin kun siihen nyt osaa kiinnittää huomioita näissä hyppytekniikkaharjoituksissa. Itse radalla en ole tuota huomannut.

Elsan tauolla Nelli pääsi danssaamaan. Kerrattiin jalkojen välistä pujottelu sekä käsipujottelu ja treenattiin "roundia". Lopetettiin upeean onnistumiseen, hyvä Nepa! Loppuun palloleikkejä tietty.

Elsan kakkososalla mentiin verkkokeppejä (neljällä verkolla) suht helpoilla lähestymisillä. Nappiin meni. En sooloillut omiani eli homma pelasi. Lopuksi tehtiin rengastreeniä, ei stipluja.

Illalla käytiin vielä polskimassa Ricon ja Lucan eskorteeramana. Superhauskaa tuo uinti - mutta ah! niin märkää puuhaa. Terkut altaan laidalta.

Sen jälkeen en ehtinytkään kautta jaksanutkaan muuta koira-aiheista aktiviiteettia muuttoviikolla eli harmituksekseni jouduin perumaan sekä lauantaiset vapaatreenit Mintun opissa kuten myös sunnuntaiset tanssitreenit Sallan luotsaamana. Kaikkea kun ei voi saada.

Noh, muutto ohi ja eilen päästiin rallytokoilemaan ja aksailemaan. Tehtiin Nepparin kanssa molemmat tarjolla olevat rally-radat ja sitten keskityttiin kertaamaan jo hyvin meneviä tanssimuuveja (selän päälle hyppy, näpy, pujottelut) sekä vahvistamaan "roundia". Lisäksi treenattiin pyörähdystä, jotta oppisi tekemään sen merkistä. Huippuhienosti veti Nepukainen ja palloralli maistui lopuksi.

Elsukaisen kanssa otettiin tosi simppeli aksapätkä. Eteen lähetystä ja valssausta. Tirppa irtoaa hypyille vielä aika heikosti, joten treeni tuli tarpeeseen. Puhumattakaan mun valssausharkkatarpeesta. Hyvät treenit ja parempi mieli. Loppuun jäähdyttelylenkki huippuseurassa eli kera Maijun, Sallin ja Santun.

Tällä viikolla luvassa aksatreenit perjantaina Mintun koutsaamana ja sunnuntaina mennään fyssarille heti aamutuimaan. Aurinkoista viikkoa!