Takana mitä parhain viikonloppu! Perjantaina oltiin vapaatreenaamassa Mintun opeissa. Elsan kanssa aloitettiin kepeillä osana lyhyttä radanpätkää. Pientä takapakkia oli nähtävissä ja laitettiin viides verkko takaisin tukemaan tirppaa. Noiden keppien hankaluus on kyllä siinä, että niitä pitäisi päästä treenaamaan useammin ja lyhyitä sessioita, mutta kun se ei vaan ole mahdollista. Mutta no panic, harkkamäärään nähden varsin kelpo suoritus kuitenkin.

Elsukan tauolla Neppari pääsi vähän höntsäilemään. Kyllä se olisi pätevässä aksakunnossa. Nopeakin se olisi. Ja hauskaakin sillä oli. Hauskuutta tarjosi myös danssailu, jossa treenattiin roundia ja vahvistettiin käsipujottelua. Targetin voi jo ottaa roundissa pois, vinkkasi Minttu.

Elsan tokalla rundilla tehtiin rengasta ja keinua. Molemmat sujuu tosi hienosti. Operaatio Moponrengas saa nyt jäädä ja rengasta treenaillaan vaan oikealla renkaalla. Keinussa käytetään vielä pöytää apuna, mutta hyvällä vauhdilla tirppa jo viilettää.

Neppari pääsi vielä lopuksi jatkohöntsäilemään. Tehtiin piruuttaamme putki-puomi-erottelua, jossa Nepa loisti tähden lailla. Ihan paras hurtta <3 Lopuksi Nelli meni hyppy-kepit-hyppy-hyppy-putki-hyppy-hyppy-kepit-hyppy -pätkän mieheni ohjaamana, hää oli siis lähtenyt treenejä katsomaan ja innostui siinä sivussa itsekin :) Ties, vaikka lähtisi välillä möllikisoihin Nepan kanssa rallattelemaan (tämä oli jo toinen kerta, kun Nepa & H liitelivät aksailun parissa)!

Lauantaina tehtiin pitkä lenkki auringosta nauttien ja löydettiin kiva metsä. Siellä pääsivät koiruudet riekkumaan ja etsimään "kadonnutta" puusta :)

mets%C3%A4ss%C3%A4.jpg

Sunnuntaiaamuna piti mennä fyssarille, mutta hänen sairastumisensa vuoksi se peruuntui. Tässä asiassa pelasti mun luottohieroja-ystävä Katja, joka järjesti meille ajan illaksi. Elsakin on vihdoin alkanut nauttia hieronnasta ja malttaa pysyä paikoillaan. Nelli odotti malttamattomana vieressä omaa vuoroaan ja yritti tuijottamalla saada Katjan vaihtamaan potilasta lennosta. Kiitos taas Katjalle mukavasta parituntisesta - jälleen on maailmaakin parannettu :)

hierojalla.jpg

Tänään rallytokoillaan ja tanssitaan sekä aksaillaan. Ja samalla hoidetaan tältä erää viimeinen koulutusohjaajaharkkakerta pois alta. Huomenna tavataan pitkästä aikaa labbiskamut Anni ja Kosto lenkkeilyn merkeissä ja torstaina olisi polskuttelua luvassa Sallin ja Taikan kera. Jei!