Viikonloppu hujahti tosi kivoissa meiningeissä, lauantain osalta Lohjalla pentujen ja nuorten cairnien katselmuksessa. Olipas kerrassaan mukava ja vauhdikas päivä, illalla olinkin aikas kanttuvei. Kiitos vielä tätäkin kautta kanssajärjestäjille, talkooväelle, osallistujille sekä tuomarille - ja lämpimät onnittelut menestyneille!

Muoks. Elsa siis osallistui myös katselmukseen ja oli hienosti luokkansa kakkonen kera kunniapalkinnon.

elsa_katselmus_nuoret2024_2.jpg
                                                    Kuva: Jukka Wallenius

Sunnuntain vapaatreenit jäi asuntojuttujen vuoksi väliin, samoin eiliset rallytokotreenit. Kuten myös seuran vuosikokous. Treenitauko tekeekin ehkä välillä ihan hyvää, mutta vuosikokoukseen olisi pitänyt päästä. Harmillisesti nimittäin oli jäänyt yhdestä äänestä kiiinni puheenjohtajan valinta, voitte siis kuvitella pännityksen määrän. Onneksi meidän aksaporukka on niin aktiivinen, että saadaan varmaan äänemme kuuluville jatkossakin.

Seuraavat treenit on torstaina. Silloin siis Nepparin kanssa danssaillaan, eli harkkaillaan pyörimistä ja käsipujottelua. Elsan kanssa tehdään hyppytekniikkaa ja treenataan keppejä (neljällä verkolla, helpoilla lähestymisillä) sekä rengasta. Torstaina on myös spa-ilta, kun suunnataan kylpylään polskimaan.

Lauantaina päästään taas aksailemaan koutsin valvovan silmän alle. Sunnuntaina on Nepparin tanssipäivä. Välissä sitten hoidetaan lopullinen muutto.

Reipasta viikkoa vaan!