Perjantaina oltiin tirpan kanssa aksailemassa. Tehtiin rengasta, keppejä ja kontaktia. Rengas on so far super. Kontaktilla ollaan jo puomin tasaisen osuuden alkupäässä eli kohta alkaa ylösnousun treenaus. Naksutin jätettiin kontaktitreenaamisesta pois eli mennään vapautussanan voimalla. Hyvin toimi. Kepeillä saatiin niin onnistumisia kuin epäonnistumisiakin. Onneksi kuitenkin enemmän ensimmäisiä. Nyt mulla on kotona lainassa kepit, joten pääsen treenaamaan parin minuutin sessioita lähes päivittäin. Virittely viekin sitten puoli tuntia :)

Nepparin kanssa aloitettiin eiliset tanssitreenit rytinällä. Tällättiin nääs "viisaat" päämme yhteen ja meikällä aukes huuli. Samassa hötäkässä multa putosi kädestä namiksi tarkoitettu juuston palanen ja Salla-ope jo taivasteli silmät suurina, että "voi ei! sulta irtos hammas". Voi juma, että me naurettiin! Kunnon ice-breaker :)

Danssailut sujuivat hyvin. Se meidän "bravuuri" eli käsipujottelu ei sitten ollutkaan ihan niin hyvässä kuosissa, kun luultiin. Nepa nimittäin ei pujotellutkaan vaan juoksi suoraa linjaa käsieni välistä. Eli tämä projekti aloitettiin lähes alusta. Mutta päästiin jo jyvälle. Hiottiin myös tanssinumeromme alkua ja saatiin täsmävinkit, kuten esimerkiksi se, että mun alun jäykän muna-asennon vois jo relata hieman sulavampaan malliin :) Aloitettiin ryömimisen treenaus ja muutettiin keskivaiheen koreografiaa hieman luontevammaksi. Kaiken kaikkiaan loistosessio, hyvä Neppari!

Samaan aikaan, kun liideltiin Nepan kanssa parketilla, Elsukainen oli misseilemässä Lahdessa. Tirppa oli taas mun pikku-superstar ollen PN3 ja pokaten vara-cacibin. Huikea suoritus, vaikka kuulemma väsy painoi jo PN-kehässä. Kotiintuomisina Elsalla oli ruusuke ja varsin hyvä arvostelu. Kiitos Heidi ja Merja!

Tänään rally-tokoillaan tuttuun tyyliin Nellin kanssa ja huomenna on Elsan vuoro aksan parissa. Vapaatreenivuoro on varattu perjantaille. Sitten ollaankin viikko lomalla, joten treenit jää kaikilta osin väliin. Keskitytään porojen bongaukseen - Nepan lempparipuuhaan.