Elsan keppitäsmät ei ihan menneet suunnitelmien mukaan. Lauantain polskuttelun jälkeen ei enää jaksanut treenailla ja sunnuntaikin meni löhöillessä ja Nepparin tansseissa. Sain kuitenkin lisäaikaa lainakepeille, joten vielä me ehditään kotona treenailla koko toukokuu. Hallille ei vapaatreenaamaan enää päästä, kun käyttöoikeus päättyy nyt kuun lopussa.

Perjantaina keppisulkeiset meni hyvin ja kaksi verkoista oli puolen metrin korkeudella. Kontaktitreenit ok, pitää kotona treenailla ahkerasti oman liikkeen siivittämänä. Tänään päästään pikatreeneihin, jossa teen vaan pujottelua ja kontakteja.

Nepparin tanssitreenit sunnuntaina oli täynnä energiaa. Pikku-mölyapina kiihtyi kuin vanha foordi, raasu kun ei ole vähään aikaan päässyt tekemään mitään eikä purkamaan höyryjä. Nyt on kunto sellainen, että voidaan taas mennä normaalin temmon mukaan. Salla-ope oli muutoin varsin tyytyväinen meidän puuhasteluihin, mutta haluaa, että treenaillaan vähän sulavampia siirtymisiä tempusta toiseen. Ja huomiota pitää kiinnittää siihen, ettei Nepa hauku. Siinä sitä onkin harkattavaa. Kovasti kuitenkin yritetään korkata kisaura kesäkuussa. Hui.

Tänään on Nepparin vuoro pärskiä koirauimalassa. Elsa jää kotimieheksi johtuen huomisesta trimmistä. Tirppa jääkin sitten suoraan kasvattajalle, joka viettää Elsan kanssa vappua Tampereella. Sillä aikaa me Nepan kanssa treffaillaan Merjaa ja Väiskiä verijäljen merkeissä. Tuskin maltan odottaa!

Kovin mahtavan suuresti odotan myös juhannusta. Joku hetkellinen mielenhäiriö sai ryhmä-rämän ilmoittamaan koiruudet Rovaniemen juhannusnäyttelyyn eli sinne siis kunnon sissireissulle. Neljä naista, viisi koiraa ja mökkijuhannus Pyhällä - kuulostaa hurjalta (= hurjanhauskalta)!

Aijuu, Elsa luonnetestataan toukokuussa. Jänskää. Tirpalla voi olla vähän eri meininki kuin Nepparilla aikoinaan. Raporttia seuraa.