Tiistaina olin jännän äärellä, kun alkoi kevätkausi ja uudet kujeet uuden ryhmän koutsina. Ryhmässä on seitsemän koirakkoa, joista osa on aloittelijoita ja osa hieman kokeneempia. Motivaatio tuntui olevan jokaisella koirakolla kohdillaan, joten olen enempi kuin innoissani! Tarkoitus on saada pari koirakkoa kisaurallekin kesän aikana. Tälläinen pätkä tehtiin ns. tasokokeena.

rata_140415.jpg

Ennen ryhmän treenejä tein Elsan kanssa keppejä. Uusi alusta, uudet kepit ja alustaan hyvinmaastoutuvat verkot aiheuttivat pientä päänvaivaa. Mutta saatiin ihan hyvä setti aikaiseksi. Keppejä treenaisin myös eilen omalla kotipihalla ja havaittavissa oli se kuuluisa ahaa-elämys Elsan pääkopassa. Mentiin kuudella verkolla, joista kaksi oli nostettu reilusti ylöspäin ja tirppa veteli konkarin tavoin. Sisäänmenoissa ei yhtään stiplua myöskään. Maimai, miten huikeeta!

Neppari the potilas voi paremmin kuin koskaan - ainakin jos seuraa tyypin vauhtia. Kauluri saadaan pois maanantaina ja lääkitys on jo loppunut. Hampaanpoisto on edessä 4. toukokuuta.

Huomenna olisi siis kerhon kevätkokous, jota ennen fyssari-Petran luento koiran lihashuollosta. Elsa pääsee esimerkkirekuksi. Illalla hallille koutsin kanssa. Sunnuntaina doboillaan ja temppuillaan seuran puuhapäivässä ja jos kunto antaa myöten niin treenaillaan keppejä kotosalla. Ensi viikolla Elsa onkin taas Satu-tädin hellässä huomassa maanantaista torstaihin.

Ihanaista viikonloppua kaikki pullat ja murut!