Treenirytmistä on taas saatu kiinni. Mun piti Elsan kanssa treenailla keppejä myös loman aikana, mutta teknisistä syistä homma jäi (maa liian jäässä eikä piikit uponnu, yhden rikoinkin - kiitos ja anteeksi Minttu!). Omasta laiskuudesta johtuen en myöskään aloittanut Nepparin ryömimistreenejä enkä molemmille suunnattua, Annen inspriroimaa paikallaolotreeniä. Maltoin siis hei lomailla, hyvä mä! Näissä tunnelmissa siis mentiin iltaisin:

lepoa.jpg

Sunnuntaina oltiin karvanoppien kanssa keskenämme treenailemassa hallilla. Ensin Elsan kanssa keppitreeniä. Päätin, että unohdan ne ohjurit nyt kokonaan ja keskityn siihen, että päästäisiin verkoista eroon eikä tarvittaisi enää mitään apuvälineitä. (Voi olla huono idea, mutta näillä mennään.) Elsa siis tekee kuudella verkolla ilman ohjureita hienosti. Nyt täytyy vaan vaihdella verkkojen paikkaa koko ajan ja saada yksi kerrallaan pois. Palkkaus vaan namilla. Välillä lelu voi lentää, mutta vasta kun kepit suoritettu ja nami saatu. Sisäänmenot on Elsan vahvuus selkeästi, mutta keskellä tarvii vielä verkon tukemassa, muuten tulee pois. Katsotaan, miten edetään. Yhdistin kepit vielä lopuksi osaksi pientä radanpätkää, jossa oli aika suora linja kepeille, joskin reippaalla vauhdilla. Nailed it.

Neppari pääsi rallattelemaan ja kyllä se teki taas jäätävää työtä. Ihan hirvitti, miten hyvä se on. Lopuksi treenailtiin tanssikuvioita ja yhdisteltin taas pieniä pätkiä. Nelli superdanssaaja!

Elsan kanssa harkattiin vielä rengasta ja kontakteja. Ei moitteita, joskin vauhti puomin alastulolla oli aika hidas, mutta parani, kun laitoin targetin hypyn taakse. Hienosti pysähtyy ja odottaa lupaa.

Illalla Elsa kävi taas kaunistautumassa Salon Raunilla lauantain missikisoja varten. Neppari oli "mummolassa" hoidossa.

Maanantaina polskittiin ihan lavan takaa, kun Mintun ja Tarjan sekä koiruuksien kanssa käytiin uimalassa. Kiitos fantsusta seurasta molemmille - oli hauskaa ja märkää! Illalla rallytokoiltiin Nepan kanssa (ja danssailtiinkin) ja Elsa pääsi tekemään muutamat verkkokepit. Kasvattaja tuli treenien lopuksi mestoille ja lähdettiin lähimetsään ilta-/jäähdyttelylenkille. Olipas mukavaa ja upea metsä!

Tiistain ohjatuissa treeneissä tehtiin ensin radanpätkää, jossa oli yksi kinkkinen kohta. Vähän fiilattiin ja homma sujui, joten siirryttiin tauolle. Tokalla setillä tehtiin vaan keppejä, vaihdellen viiden / neljän verkon paikkaa. Kuten tuossa alussa jo totesin, sisäänmenot on hyviä ja verkkoja tarvitaan vain keskellä ja lopussa. Huipputärkeä huomio oli, että Elsan kiire johtuu yksinomaan siitä, että se odottaa sitä palkkaa. Todettiin, että mahdollisuuksien mukaan laitan keppien perään hypyn, jonka jälkeen palkka, jolloin oppisi jatkamaan kepeiltä eteenpäin.

Pakko lausua iso ja mahtava kiitos Mintulle ja Anjalle suuresta tuestanne keppi-projektissa. Arvostan älyttömästi, ootte parhaita!

Elsa lähteekin tänään Satu-tädille hoitoon (=lue lellittäväksi ja pussailtavaksi) ja palaa näyttelyn kautta lauantaina. Nepparilla on perjantaina rankka päivä, kun klo 12 alkaa operaatio sterkkaus. Pitäkää peukkuja, että kaikki sujuu hyvin. Agilitykoulutusohjaajakurssin toinen osa on tulevana viikonloppuna eli aika liki on jo suunnitelmat taputeltu sen osalta.

Tähän loppuun vielä ne lupaamani Saalistajat-videot, vassokuu!

Saalistajat osa 1
Saalistajat osa 2
Saalistajat osa 3

P.S. Ajattelin Elsan kanssa vihdoin korkata episuran eli tarkoitus olisi mennä epistelemään 27.5. ja 5.6. (jos uskalletaan).