Potilas tuntuu toipuvan hyvin ja elo kaulurin kanssa on suht sujuvaa. Haava on hyvännäköinen, ei punoitusta eikä turvotusta. Ruoka ja juoma maistuu. Neppari voi siis olosuhteisiin nähden erittäin hienosti. Huomenna saadaan vielä lainapehmokauluri käyttöön.

Vietin viikonlopun agilitykoulutusohjaajakurssilla (toinen osa). Tietoa täynnä oli tämänkin osuuden anti. Nyt sitten suoritan loput harkkakerrat ja kortti on plakkarissa.

Eilen illalla käytiin Elsan kanssa aksailemassa. Alkuun rengasta osana pikkurataa, kymppi suoritus. Sitten keppejä ensin kuudella verkolla ja sitten vähennettiin yksi. Suunta on oikea. Loppuun vielä keinuiltiin ja tehtiin puomia, sekä alas että ylös. Mälsis osaa hienosti, varsinkin kun mamma kannustaa ja rohkaisee.

Elsa se yllätti lauantaina myös näyttelysaralla. Helsingin ryhmiksessä tirppa oli paras narttu ja VSP ja sai toisen sertinsä. Jihuu, ihan huikeeta! Kasvattajalla tuntuu olevan flow päällä - nimittäin tänään Vaasassa Elsan velipoika Albert teki historiaa ottamalla Heckler'sin ekan Suomen cacibin! Samalla tietty tuli serti ja Allu oli paras uros ja VSP. Onnea vielä Heidille mielettömän hienosta viikonlopusta!

Nyt alkaa olla takki aika tyhjä. Illan ja yön aikana kerään voimia ensi viikkoon, jolloin luvassa on aksaa Elsan kanssa, aksaa ryhmäläisten kanssa sekä vielä yksi aksailu tuurausryhmäläisille. Ensi viikonloppuna ei myöskään totuus unohdu, kun on kerhon kevätkokous lauantaina ja dobokokeilua sunnuntaina.

Lepään siis nyt.