Tiistain pikatreenit Elsan kanssa ei olleetkaan niin pika, koska treeniporukasta puuttui puolet. Tein aluksi allaolevaa rataa kahdessa osassa, kepit jätin siis väliin. Sain hienosti tehtyä persjätön 3-4 välille, mutta kääntö 5-putkeen valahti aina vähän. Rytmitys, rytmitys. Takaakierto (7) onnasi hyvin. Eka pätkä siis varsin kelpo suoritus.

Tokalla pätkällä haastetta siis toi tuo lähetys putkien väliselle hypylle. Haki sen kyllä hienosti, mutta teki aina pienet piruetit kun tuli putkesta ulos. Leijeröintiä tässä olisi kuulunut harkata, mutta se on meille vielä tuossa paikassa liian vaikeaa, joten olin hypyn (12) takana ohjaamassa. Takaaleikkaus (13) super, A hyvä, kääntö putkelle (15) meni ekaksi liian jyrkässä ohjauksessa väärään päähän, mutta saatiin korjattu valssilla. Puomilla hieno ylösmeno- ja suoritusvauhti, alastulolla himmaili, mutta teki oikein. Moon niin ylppis!

elsan_random2.jpg

Pujottelua väännettiin sitten lopuksi. Viisi verkkoa, joista osaa nostelin osaa taas ylemmäs. Pujottelun jälkeen oli hyppy + putki ja palkkasin vasta siis putken jälkeen. Muutama stiplu tuli, mutta korjasi homman aina seuraavalla kerralla. Hyvä tirppa! Ja huono mä, koska en muistanut, että mun pitää kävellä reippaasti vierellä (tai mieluiten vähän takana), eikä juosta. Vielä siis.

Tukka putkella vein Elsan loppujäähdyttelyn jälkeen kotiin ja otin Nepparin mukaan. Kohti uimalaa, jossa kavereina polskivat Salli sekä Taco&Luca. Olipas lystiä kerrakseen! Ja Neppari nautti täysin kuonoin ja tassuin pitkän tauon jälkeen.

Eilen missi-tirppa trimmattiin tulevaa viikonloppua varten ja jätin Elsan siis kasvattajalaan. Nepparin kanssa ollaan nyt vappuhulinat keskenämme. Tänään mennään siis tekemään verijälki ja huomenna sitten jäljestämään. Ihan superhauskaa! Ja voitteko uskoa, muita koiramenoja ei olekaan koko vappuviikonlopulle - ihan uskomatonta :D

Pakko vielä hehkuttaa mun uutta hienoa naulakkoa, jonka sain Mintulta ja Maijulta tuparilahjaksi. Kiitos te ihanat! Aika pähee, vai mitä? Hauskaa vappua - muistakaa ulkoilla!

IMG_0251.jpg