Epiksistä toivuttu. Treenausta tilalle. Teemu Linna oli meitä kouluttamassa eilen. Tehtiin oheista rataa. Tai me tehtiin Elsan kanssa pätkää 1-10.

rata.jpg

Kakkoselle tein pakkovalssin, joka yhden mokan ja Teemun neuvojen jälkeen sujui hyvin. Takaaleikkaus neloselle meni hienosti, mutta sitten hiottiin 5-putkelle lähettämistä niin, että takaaleikkauksen jälkeen hidastan, käännyn kohti putkea ja ohjaan alas. Toimi. Kokonaan ei saa pysähtyä, opin mä. Sitten sai juosta, Elsa haki 6-putken hienosti. 7-putkelle piti yhdesti tarkentaa omaa linjaa ja ohjausta, sama juttu 8-putkelle. 9-hypylle tein ensin vastakäännöksen, mutta turhaan, sillä normikäännös toimi hienosti. Hieno A.

Lopuksi tehtiin vielä puomi, jossa Elsa esitti ensin ryömimistä kohti alastuloa. Teemu piti "tiukan" puhuttelun, että epiksissä on todellakin vaadittava täydellistä suoritusta kontakteilla ja palkata ei saa tuollaisista ryömintäkontakteista, vaikka ryöminnän lopuksi olisikin oikeassa asennossa.

Teemu antoi vielä treenien päätteeksi mieltä lämmittävää palautetta. Ollaan lahjakas pari ja treenataan tasokkaasti. Lisäksi sain vielä plussaa siitä, että kuuntelen ja korjaan. Jes.

Harkkojen jälkeen käytiin metsässä jäähdyttelemässä. Nepparikin pääsi mukaan. Kotona tehtiin vielä Elsan kanssa pujottelua, koska kepit pitää palauttaa tänään. Kuusi otosta, kolme molemmin puolin, ei stipluja. Ei, vaikka otin yhden verkoista pois ja nostin loput kolme verkkoa 35 senttiin (pakko oli ottaa kuva muistoksi). Hyvä Elsa! Tänään vielä vikat pyrähdykset. Kiitos Sannalle keppien lainasta!

kepit.jpg

Vien koiruudet illalla kasvattajan hellään huomaan. Elsa nääs misseilee huomenna ja Neppari pääsee yökylään pakoon huomisia juhlia. Sunnuntaina danssaillaan.

Aurinkoista viikonloppua!

P.S. Unohtui hehkuttaa, että tälläinen tuli vihdoin postipojan mukana viime viikolla.

koulutohjaajakortti.jpg