Vappuaatto vietettiin Sipoon metsässä vetämällä verijälki Merjan kanssa. Tehtiin kaksi jälkeä: toinen Merjan pojille, joilla jo kokemusta ja toinen Nepparille, joka periaatteessa oli jännän äärellä ekaa kertaa. Merja on ihan pro jäljen teossa, joten opin paljon häneltä. Ja kaikki tarvittavat värmeetkin Merjalla oli, eli mun ei tarvinnut vielä hommata mitään. Jäljen teon jälkeen käytiin pieni lenkki Nelin kanssa ja törmättiin paikalliseen taiteeseenkin.

jaljella.jpg

Perjantaiaamuna suunnattiin sitten koiruuksien kanssa jäljestämään. Väiski aloitti ja suoritti jäljen ihan ammattilaisen ottein. Vertti oli vuorossa seuraavana ja jäljesti varsin mallikkaasti myös. Neppari oli viimeisenä. Ei ollut hirveä täpinöissään lähdössä, mutta jäljesti kuitenkin. Sitten sai vainun sorkasta ja oikaisi viimeisen kulman suoraan sorkalle. Ja sen kanssa piti sitten peuhata. Eli hyvä alku ja parin viikon päästä jatketaan. Tirppakin pääsee mukaan. Kiitos Merjalle kuvista!

neppari_kaadolla.jpg

neppari_kaadolla2.jpg

Elsa oli sunnuntaina misseilemässä Tampereella. Tuloksena hienosti luokkakakkonen. Oli esiintynyt kuuleman mukaan reippaasti eli superhieno juttu! Muutoinkin Elsan vappu meni vauhdikkaissa merkeissä, kun oli päässyt peuhaamaan ja juoksemaan setteriseurassa ja tutustunut ihka oikeaa tipuun.

Nelli oli eilen siellä kulmahampaan poistossa. Nopeasti piristyi, kun kotiin pääsi. Elsa-raasu ei vaan ymmärtänyt, ettei voi leikkiä ja härkkiä, joten tirppa pääsi mummolaan hoitoon pariksi päiväksi, jotta Nellin suu saadaan kuntoon rauhassa. Kunhan tirppa hoidosta palaa, aloitetaan tosiaan ne pujottelutäsmätreenit ihan tosissaan. Sama koskee Nellin tanssiharkkoja, jotta saadaan homma kunnolla pakettiin kesäkuun alkuun mennessä. Ja pitäisi muistaa ja ehtiä myös jumpata fyssarin ohjeiden mukaan muutaman kerran viikossa. Eli arkirutiinia täällä haetaan.

Tänään olisi vuorossa aksatreenien vetäminen omalle ryhmälle, mennään Suomalaisen Jarin ykkösluokan hyppäriä. Torstaina sitten alkaa aksailu kouluttajien ryhmässä Elsan kanssa, ekalla kerralla meitä koutsaa Teemu Linna. Jänskättää!