Maanantai-iltana meikätyttöä vietiin. Ja Elsaa kans. Oltiin nääs Jenna Caloanderin koulutuksessa Riihimäellä. Rata oli allaolevan mukainen.

Alun tutustumisessa päässä pyöri persjätöt ja takaaleikkaukset ja valssit sun muut. Mutta käytännössä ei tarvittu juuri muuta kuin oikea hartialinja, hitokseen nopeat jalat ja putkijarru. Me Elsan kanssa siis keskityttiin pätkään 3-7/8 ja lopuksi tehtiin myös 7-14 ja 14-18. Oli kyllä huisin hauskaa ja opettavaista. Tykkäsin hurjasti.

jenna_rata.jpg

Jenna piti Elsasta kovin. On kuulemma nähnyt yhtä nopean cairnin kerran aiemmin - terkut Sohville! Elsan tekniikka on hyvä ja rakenne sopiva. Näki meissä potentiaalia. Paljon treeniä ja mun ohjauksiin malttia - siinä neuvot. Hymyissä suin sain siis ajella kotiin. Esitin muuten Jennalle kainon pyynnön, josko ehtisi ensi keväänä cairnien agipäivään kouluttamaan. Ei tyrmännyt ideaa :) *vinkvink* Anne, sää kun Jennaa aina silloin tällöin tapaat.

Saman harjoituksen teetin sitten omalla ryhmälläni eilisessä treeneissä. Oli avartavaa nähdä, miten eri tavalla koirat reagoivat putkijarruun ja miten eri tavalla / linjoilla ne hyppäävät. Toisille tuotti eniten päänvaivaa tuo 5-6 väli, toisille taasen pätkä 7-12. Sitkeästi kaikki jaksoivat ja lopussa kiitos seisoi. Ryhmän "kuopuskin" suoriutui huikean hienosti omista pätkistään (3-6 ja 12-14). Olin hurjan ylppis kaikista!

Huomenna mennään viikkotreeneihin Elsan kanssa. Nepparilla on samalla kenraaliharjoitus vol. 2 eli esiinnytään kisanomaisesti treenikamuille. Virettä kohdilleen virittelemään siis. Perjantaina on vuorossa Elsan epikset (tai sanoisko kontaktiepikset) ja sunnuntaina molemmat koiruudet pääsevät hierontaan.

Tänään tuunataan karvat ojennukseen ja tehdään manikyyri - Nepparin lempipuuhaa. Not.