Huomenna se sitten koittaa. Eka virallinen koiratanssistartti Nepparin kanssa. Olen noudattanut koutsin neuvoja eli tein keskellä viikkoa kaikki muuvit täsmänä palkaten. Ei mitään muuta treeniä. Eilen otin Nepan mukaan Elsan aksatreeneihin, enkä päästänyt sitä tekemään mitään, jolloin sain vireen niin kohdilleen, että teki pari volttia itsekseen auton takaloosterissa. Ja lenkin alkuun innostui hyppäämäänkin eli looking good :) Lihapullat vielä nameiksi mukaan, niin pitäisi olla "kunto kohdillaan".

Elsan aksailut sujuivat vaihtelevasti. Alkuun tehtiin keppejä, edelleen ne kolme korkealla olevaa verkkoa apuna. Pelkät kepit teki hienosti. Sitten otin mukaan hypyn ja siitäkin tirppa suoriutui parin stiplun jälkeen superhyvin. Lopuksi vielä pelkät kepit ilman verkkoja. Bravo.

Tämän jälkeen siirryttiin putki-puomi-erotteluun sekä kontaktitreeniin. Veivausten jälkeen erottelu ok. Ekasta puomin alastulosta tuli törkeesti läpi, mutta sitten alkoi sujumaan. Tätä on siis selkeesti taas vahvistettava joka treeneissä. Tähän perään vauhtisuora putki-rengas-putki-hyppy-putki, jossa vika väli piti ohjata putken ei-loogiseen päähän. Renkaan suoritti hienosti joka kerta, jee. Vikaa väliä hinkattiin jokunen kerta, kunnes todettiin, että viskileikkaus (olikohan se se?) toimi parhaiten. Wautsi, en edes moisesta tiennyt, mutta niin vaan hoidettiin homma kotiin.

Taukoiltiin välillä ja ihan loppuun tehtiin pari keinua ilman apuja. Hyvä vauhti eikä hätkähtänyt keinun pamausta ollenkaan vaan jäi tyytyväisenä odottelemaan namia keinun alastulolle. Hyvä E! Sitten vielä ahneuksissani (hyi mua) kokeilin keppejä ilman verkkoja. Kolme stiplua, neljännellä oikein. Siihen jätin. Tietty.

Nyt meillä on reilun viikon tauko treeneistä, kun ensi torstaina matkaillaan Rovaniemen ja Pyhätunturin suuntaan. Toivon mukaan tauko tekee hyvää. Täytynee kyllä käydä ennen seuraavia treenejä omatoimina kentällä treenaamassa keppejä ja kontakteja, sillä seuraavalla kerralla meillä onkin Emmi kouluttamassa ja haluan silloin keskittyä ohjauskuvioihin.

Viikonloppuna on agilityn SM-kisat Oulussa. Tsempit ja lukuisia onnistumisia kaikille! Erityisesti peukkuja pidän tietty seurakavereille, jotka kisailevat maksi- ja medijoukkueissa. Jännään lauantaina heidän puolestaan. He kun lupasivat jännätä mun ja Nepparin puolesta.

Itse siis suuntaan ensin Akaalle ja sieltä kohti Tuurin sunnuntaista Miljoona Koiraa. Elsan kanssa misseillään.

Tanssi-ja näyttelyraporttia luvassa maanantaina. Aurinkoista, ihanaa ja jännittävää viikonloppua toivotamme!