Maanantaina käytiin treenailemassa Agirotua varten. Mukana menossa Tarja ja Rane. Tehtiin sellainen helpohko hyppyradan pätkä, jossa 12 estettä: putki, rengas, kepit sekä hyppyjä.

Elsan kanssa tehtiin ensin pelkät kepit kolme verkkoa apuna. No probs. Sitten otettiin sama hypyllä, edelleen ok. Tokalla kiekalla otettiin verkot kokonaan pois ja tehtiin pokkana osana rataa. Tirppa hoiti homman perfecto. Rengaskin sujui ilman stipluja.

Neppari veti myös urku auki, yksi stiplu kepeillä, muuten super. Yllätyksenä tuo renkaan 100% suorittaminen, olin nääs varma, että ottaa ohraleipä. Nepa ehkä ajatteli pääsevänsä itse helpommalla, kun tekee kerralla oikein :D Right.

Lauantaina mennään vielä Tarjan kanssa hiomaan viimeiset silaukset, jotta ollaan valmiita Agirodun pyörteisiin.

Eilen oli omat treenit, jossa tällä kertaa kouluttajana toimi Emilia Rainetoja, mulle ja Elsalle tuttu viime kevään alkeiskurssilta. Tehtiin alkuun pelkät kepit ja siinä kävi niin kuin ounastelin. Ei ollut verkkoja mukana ja tirppa stiplasi muutaman kerran. Saatiin kuitenkin yksi onnistunut suoritus ja lopetettiin siihen. Vinkkinä tuli, että kannattaa palata vielä sen verran taaksepäin, että laitetaan muutama verkko satunnaisiin paikkoihin ja apupalkkaaja eteen, jolloin vahvistetaan Elsan fokusta jälleen eteenpäin. Korvamerkintä tälle.

Sitten paneuduttiin itse rataan, joka tehtiin pätkissä. Alun pakkovalssia hiottiin. Treenattiin jämäkämpää kääntymistä. Näytettiin meidän hienot kontaktit ja putkeen lähetys. Takaakierto onnistui kivasti. Emmikin oli tyytyväinen meidän kehitykseen sitten viime näkemän :) Kaikin puolin siis onnistuneet treenit!

Tänään suunnataan taas Nepparin tanssitreeneihin. Elsakin pääsee mukaan opettelemaan jotain uutta temppua. Samalla saan meidän kisakirjan ja arvostelut kisoista - ne kun jäi viime kerralla Salla-open haltuun. Ja samalla myös keskustellaan mahdollisuudesta, josko Cairnterrierikerhon nimissä saataisiin järkättyä ensi vuoden alussa ihan viralliset tanssikisat.

Huomenna Elsa suuntaa illansuussa kasvattajan kanssa Ruåttin maalle ja me Nepan kanssa uimaan. Sunnuntaina köllitään ja vietetään ah, niin harvinaista vapaapäivää. Hyvää viikonloppua!