Lauantaina juhlittiin ylioppilasta ja nautittiin ihanasta auringosta. Koiruudet tuotiin kasvattajan toimesta kotiin illansuussa. Elsa oli loistanut Iitin ryhmänäyttelyssä ollen VSP. Velipoika Allu esiintyi sertin arvoisesti ja sai näin ollen Suomen muotovalion arvon. Upeaa! Onnittelut Heidille ja Allun perheelle.

Eilinen vietettiin Mintun ja Lucan kanssa Akaalla koiratanssitreeneissä. Myös Kata oli Helmin ja Kiran kanssa paikalla. Ekassa setissä me treenailtiin ongelmakohtia Sallan valvovan silmän alla ja sitten oli vuorossa kenraaliharjoitus. Ei mennyt ihan tuubiin mun ja Nepparin esitys. Nelli oli aika puhki ja keskittyminen herpaantui esityksen puolivälissä. Alku ja loppu sujuivat hyvin. Mun täytyy olla todella tarkkana, jotta saan Nepan oikeaan vireeseen ennen kisaesitystä. Mieluummin kuitenkin yli- kuin alivire, haukunkin uhalla. Onneksi voidaan vielä treenata pari kertaa "yleisön edessä", kun aksakamut ovat myöntäneet meille esiintymisluvan treenien lopuksi.

Tänään mennään Elsan kanssa kertaluonteiseen koulutukseen Nauravaan Koiraan, jossa kouluttamassa on Jenna Caloander. Odotan innolla. Huomenna on sitten treenit omalle ryhmälle. Palataan asiaan siis.