Meidän ei-enää-niin-uuden-kodin takapihan aitaaminen on ollut suunniteltujen projektien listalla jo muutosta asti. Viime viikonloppuna päästiin vihdoin asiaan, kun hankittiin tarvittavat materiaalit. Osittain takapiha olikin jo valmiiksi aidattu, mutta vaati siis vielä pari porttia ja aidan alaosan tukkimista. Isohan tuo piha ei ole, mutta halusin (huom. minä halusin :D ), että silloin kun siellä oleskellaan, pääsee Neppis ja Elsakin seuroihin.

Eilen saatiin projekti lähes loppuun. Portit ja pergolan lisärimat on asennettu ja aitaan tulevat lisäpalat maalattu. Huomenna viimeistään saadaan nekin paikoilleen, joten viikonloppuna voidaan grillailla karvakuonojen tuijotellessa vieressä. Jee!

Tänään onpi luvassa Elsan agitreenit ja jos porukkaa on paljon lomilla, pääsee Nepparikin aksailemaan. Huomenna mennään tanssitreeneihin Sallan luo. Tarkoitus aloittaa uuden koreografian suunnittelu Nellille ja sen ekan miettiminen Elsalle. Lauantain ja sunnuntain vietän kehäsihteerihommissa Hyvinkään ryhmänäyttelyssä.

Maanantaina oltiin muuten tuurausvuorolla treenailemassa Anjan opastuksella. Alun perin mun piti tehdä Elsan kanssa vain keppejä, mutta Anjalla oli niin kiva rata suunniteltu, että mentiinkin sitä. Sai juosta ja vauhdista saatiinkin Anjalta ihan kiitettävä arvosana. Kontaktitkin meni meidän (sekä mun että koutsin) mielestä hyvin. Oli huippuhauska sessio siis ja lopuksi päästiin kimpassa vielä metsään jäähdyttelemään.

Loma, ihana loma lähestyy. Päivittelen kyllä vielä kuulumiset tämän illan agilitysta sekä huomisista danssauksista viikonlopun aikana. Sitten seuraa blogitauko.