Lomailtu ollaan. Kukin tahollaan. Keskiviikkona pääsin puhumaan koiraa, kun oltiin Maijun kanssa lomalaisten lounastreffeillä ja niiden päätteeksi lähdettiin koiruuksien kanssa peltolenkille. Olipas vallan ihanaa ja ilma suosi. Nepparia joutui melkein kantamaan lopputaipaleella, niin kaikkensa oli toinen antanut.

IMG_0531.jpg  IMG_0525.jpg

IMG_0538.jpg

Tänään oltiin aksailemassa. Tehtiin ihan superkivaa ja virtaviivaista rataa. Aloitin Nepparilla, joka siis edustaa TuuKKia piirimestaruuskisoissa minijoukkueessa, joten vähän höntsäillä pitää. Neppari oli oikein pätevä, se hitsin rengas taas aiheutti päänvaivaa. Mutta kun laitettiin namityttö loppusuoran päähän, niin johan meni rengaskin kertalaakista :D

Tirpan kanssa aloitettiin verkkokepeillä. Viisi verkkoa (10 cm ylhäällä) ja tehtiin ensin ilman muita esteitä. Sitten otettiin toiseen päähän putki ja toiseen hyppy. Elsukka veti hienosti keskittyen eteen eikä kääntynyt mua kohti keppien lopussa. Superjee!!! Sitten tehtiin koko rata, kepit osana. Puomin kontakti hieno, kepit hienot. Sitten itse tyrin takaaleikkauksessa edistämällä, jolloin oma linja oli huono ja tirppa vetäisi yhden hypyn ohi. Korjaus ja ok. A:n kontaktista tuli alas että heilahti. Korjattiin. Sitten taas fiilailtiin mun linjoja, jotta Elsan olisi helppo pyyhältää oikeaan putkeen. Loppusuora alkoi keinulla, joka otettiin ensin pariin kertaan yksikseen. Sitten loppusuora, joka sujui kivasti, vaikkakin pyrki kääntymään mua kohti ennen vikaa hyppyä. Eli eteen lähetystä saadaan harkkailla. Loppuun tehtiin vielä pelkkiä keppejä ja nostettiin verkkoja taas ylöspäin reilusti. Elsa veti urku auki ja teki onneksi sen yhden stiplunkin, jotta oppi menee perille.

Oli taas kerran mahtitreenit mahtiseurassa. Lopuksi suunnattiin Mintun ja poikien kanssa Annivaaran kuntoradalle jäähdyttelemään.

Seuraavaksi lomalaiset matkaavat kohti mökkiä eli blogissa pitelee vielä parin viikon ajan hiljaista. Raporttia seuraa siis mökkeilystä sekä tietty Porkkanasta. Aurinkoiset terkut!