Maanantaina, tiistaina ja perjantaina käytiin Elsan kanssa keppiharkoissa Anjalla. Maaliviivoilla ollaan. Ohjurit on reilusti ylhäällä ja tirppa pujottelee hyvällä meiningillä. Parit stiplut mahtuu joka treeniin, mutta Elsa korjaa ne hienosti. Perjantai huipentui upeaan pujotteluun, joka tehtiin putken ja parin hypyn kautta. Riemulla ei ollut rajoja - siellä me kirmailtiin Elsan kanssa pitkin Anjan pihaa onnellisina hyvästä treenistä. Mulla on kaikki keppitreenit videoituna, kunhan osaisin editoida tyhjät kohdat pois ja yhdistää materiaalin yhdeksi videoksi. Yritän työstää tässä lähiaikoina.

Tiistaina vedin aksatreenit ryhmälleni. Ratapiirroksen nähtyään mulkoilivat mua alta kulmain, sillä tarkoitus oli harkkailla jyrkkiä kurveja, valsseja ja takaakiertoja. Mentiin palastellen läpi joka koirakon kanssa ja sieltä ne vaan onnistumisia väänsivät. Myös ne vähemmän aksailleet. Olin ylppis. Ihan huippujoukko, bravo!

Torstaina en päässyt treenailemaan Elsan kanssa, koska mun niskassa oli sellainen jumi, että vaati lekurissa käynnin, lääkekuurin sekä relaksantteja. Onneksi lääkkeet tepsi nopsaan - hetken nääs jo pelkäsin, meneekö lauantain tanssikisat sivu suun...

Perjantaina lenkkeiltiin "uudessa metsässä", joka löydettiin sattumalta viime viikolla. Ihan huippumesta, siitä tulee meidän vakkarilenksuilupaikka. Kivoja polkuja ristiin rastiin isolla alueella ja päädyssä peltotie, jossa karvanopat pääseen kirmaamaan ihan täysiä.

Lauantaina lähdettiin Nepparin ja Elsan kanssa ajoissa kohti Akaata ja Dream-Team Areenaa. Tokat viralliset koiratanssikisat edessä siis. Elsa oli mukana kannustusjoukoissa, vielä ei Mikki Hiiri ole tarpeeksi pätevä merihädässään. Jännitys kasvoi matkalla ja oli jo melkoinen, kun päästiin perille. Kävin ilmoittautumassa ja sitten käytiin lämppälenkillä.

Kun HTM loppui, kävin vaihtamassa vaatteet ja kuulemassa koutsin viime hetken ohjeet. Sitten päästiin tutustumaan kehään. Nellille tämä on tärkeää, sillä me kävellään kehän etureunaa ja totutellaan tuomareihin ja yleisöön, jottei niitä tartte ihmetellä sitten esityksen aikana. Tutustumisen jälkeen vein Nellin vielä takaisin autoon rauhoittumaan ja odottelin vuoroamme. Oltiin neljäntenä lähtölistalla. Kun kolmas esitys oli ohi, siirryttiin lämppäalueelle. Melkein samoin tein kuuluikin esittelymme ja paineltiin innolla kehään.

Tässä video esityksestä

Homma sujui kuin tanssi. Ei unohdettu mitään. Haukkuja pääsi kait kolmisen kappaletta. Pari ylimääräistä volttia taisi tulla. Mutta esitys meni täysin nappiin ja mä olin niiiiiin iloinen! Koutsi ryntäs heti onnittelemaan hienosta suorituksesta ja Neppari sai ansaitut lihapullat. Huikea tanssikoiruus <3 Lähdettiin lenkille heti esityksen ja vaatteidenvaihdon jälkeen. Kun tultiin takaisin, oli meidän pisteet selvillä: 165 pistettä ja KUMA! Voitte uskoa, että ollaan vieläkin Nellin kanssa seitsemännessä taivaassa - ihan huikeeta!

Kiitos Salla, kiitos Saara ja kiitos kaikki! Ootte ihania. Tästä on enempi kuin hyvä jatkaa.

Kaikki tulokset täällä

arvostelu_mp.jpg

arvostelu_mo.jpg

arvostelu_js.jpg