Sunnuntai vietettiin aikaslailla leppoisissa merkeissä. Käytiin rauhallisella metsälenkillä ja illaksi suunnattiin Nepparin kanssa tanssitreeneihin Salla luo.

Mulla oli jo hyvät ideat uuteen koreografiaan ja musiikkikin miksattu valmiiksi, mutta uusiksi meni :) Sallan mielessä oli parempi versio meidän kipaleesta, joten vaihdetaan siihen. Myös koreografia suunniteltiin alun osalta täysin uusiksi ja käytiin läpi liikkeet, jotka mukaan halutaan. Paljon on uutta opeteltavaa ja alku tulee olemaan meille ehkä suurin haaste. Mutta onneksi tässä on kolmisen kuukautta aikaa harkkailla, joten eiköhän me onnistuta.

Oon tosi innoissani uudesta tanssista. Tuo haastava alku tulee kyllä olemaan hieno, kunhan se siis saadaan kuntoon. Muutoinkin teema on mun mieleen - ysärihiphopilla mennään. Neppari teki taas innokkaasti hommia, vähän meinasi ihan lapasesta lähteä vireen osalta. Joka tapauksessa hyvät treenit. Listasin kaikki treenattavat muuvit ja perjantaina päästään tositoimiin omatoimivuorolla. Osa liikkeistä vaatii kyllä apupalkkaajan, joten täytynee konsultoida niiden harkkaamista varten joku ihana avuksi.

Tänään aksaillaan. Ekana vedän treenit omalle ryhmälle ja heti perään tykitellään tirpan kanssa Maijun komennossa. Huomenna kutsuu uimala. Reipasta viikkoa!